fbpx
Descriere

Povestea Dasano incepe de la dorinta de a oferi clientilor gustul autentic al preparatelor de casa. Am pornit la drum cu increderea ca putem aduce in casele oamenilor si pe mesele lor belsug si armonie prin produse sanatoase si cu un gust deosebit.

Ne-am cautat cu grija partenerii si am gasit ferme conduse de oameni cu suflet, care inca mai pastreaza traditia in prepararea alimentelor si in pastrarea gustului autentic pe care pun un pret deosebit. Fermierii nostri cred in lucrul bine facut si produc alimente 100% naturale.

Ne sprijinim clientii in alegerea unui stil de viata sanatos deoarece a consuma produse naturale, neprocesate, fara aditivi si coloranti alimentari este o alegere benefica pentru oricine isi doreste ca, pe termen lung, sa isi diminueze riscul de imbolnavire.

Oferim un raport calitate-pret extraordinar de bun si am ales acest lucru pentru a da posibilitatea cator mai multe persoane sa manance sanatos.

Reusim sa salvam una din cele mai importante resurse ale fiecarui om si anume: timpul, pentru ca ne este drag sa livram bucatele direct la domiciliu, acolo unde putem, si sa savuram incantarea de pe chipurile clientilor nostri.

Citește mai multe și despre https://fabricatinro.ro/carnati-de-plescoi-probabil-cei-mai-populari-din-romania/ 

Contact

      mood_bad
    • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
    • chat
      Adauga review