Se încarcă...
Descriere

Tărâm binecuvântat, cu păduri în care s-a scris istoria românilor dar și cu locuri de poveste, zona Aluneasa (localitatea Budacu de Sus) vine să ne mai dea astăzi ceva special: fructe și legume de la munte, naturale, crescute într-o zonă fără poluare.

Așa cum am învățat de la bunicii noștri, cu pasiune și răbdare, conservăm fructe și legume îmbinând tehnica modernă și rețetele străvechi, pentru a vă aduce în case arome deosebite din Munții Călimani.

Compania noastră produce sub brandul Aluneasa - Arome din Călimani ciuperci, fructe și legume uscate, de cea mai bună calitate.

Cu dragoste și respect față istoria locului și față de natură adunăm cu grijă, selectăm și uscăm hribi, afine, merișoare dar și fructe din livezile de la munte. Am adus pe piață arome deosebite – hribi uscați și măcinați, condimente pentru ciorbe, afine, merișoare, prune, mere sau pere uscate.

Legenda zonei spune că locurile din care astăzi adunăm fructe și ciuperci erau în stăpânirea zânelor. Ele iubeau pădurea și apele curate și aveau grijă de toate bunătățile acestei zone.

Acum e rândul nostru să ducem mai departe tradiția și să vă aducem în case cele mai speciale arome din Munții Călimani.

Produsele noastre pot fi comandate on-line pe pagina de facebook sau direct prin telefon.

Adresa

Budacu de Sus, Strada Principala nr 174, judet Bistrita Nasaud

Categorie
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review