Se încarcă...

Aluneasa- Arome din Călimani

Fructe de padure, atat proaspete cat si deshidratate

Descriere

T

Într-o zonă binecuvântată cu fructe de pădure ărămii și păduri ce au scris istoria românilor, dar și cu locuri de poveste, zona Aluneasa (localitatea Budacu de Sus) vine să ne ofere ceva cu totul special: fructe și legume de la munte, naturale, crescute într-o zonă fără poluare.

Respectând învățăturile primite de la bunicii noștri și abordând cu pasiune și răbdare procesul de conservare a fructelor și legumelor, îmbinăm tehnica modernă cu rețetele străvechi pentru a vă aduce în case arome deosebite din Munții Călimani.

Sub brandul Aluneasa - Arome din Călimani, compania noastră produce ciuperci, fructe și legume uscate, toate de cea mai bună calitate.

Cu dragoste și respect față de istoria locului și față de natură, adunăm cu grijă, selectăm și uscăm hribi, afine, merișoare și fructe din livezile de la munte. Am adus pe piață arome deosebite, printre care se numără hribi uscați și măcinați, condimente pentru ciorbe, afine, merișoare, prune, mere sau pere uscate.

Legenda zonei spune că locurile din care astăzi adunăm fructele și ciupercile erau în stăpânirea zânelor. Ele iubeau pădurea și apele curate și aveau grijă de toate bunătățile acestei zone.

Acum este rândul nostru să ducem mai departe tradiția și să vă aducem în casele voastre cele mai speciale arome din Munții Călimani.

Produsele noastre pot fi comandate online pe pagina de Facebook sau direct prin telefon

Adresa

Budacu de Sus, Strada Principala nr 174, judet Bistrita Nasaud

Categorie
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review