Se încarcă...

Afine padure deshidratate 50 grame

Afinele uscate se numara printre cei mai puternici antioxidanti, cu numeroase beneficii pentru sanatate devenind un supliment alimentar ideal. Se pot combina cu aproape orice: sucuri sau smoothie, deserturi, salate de fructe, salate cu legume si branzeturi, in iaurt alaturi de tarate sau le poti manca pur si simplu ca gustare intre mese.

Afinele abunda in substante nutritive esentiale pentru buna functionare a organismului. Cu toate acestea ele au calorii si grasimi putine. Cand ai pofta de un desert si vrei sa prepari unul cat mai sanatos, alege afinele ca ingredient principal: poti de asemenea sa le adaugi in smoothie-urile tale preferate.

14 lei

Stoc epuizat

Descriere

Afinele deshidratate sunt fructe de afine care au fost uscate prin îndepărtarea apei din acestea. Procesul de deshidratare implică scoaterea apei din fructe, ceea ce le face mai mici și mai puțin umede, dar concentrează nutrienții și gustul lor.

Afinele deshidratate sunt o gustare sănătoasă și hrănitoare care pot fi consumate ca atare sau adăugate în cerealele pentru micul dejun, iaurt, prăjituri, produse de patiserie, salate sau smoothie-uri. Acestea sunt bogate în antioxidanți, vitamine și minerale, inclusiv vitamina C, vitamina K, vitamina E, mangan, potasiu și fibre.

Afinele uscate sunt foarte bogate în antioxidanți și alte substanțe nutritive importante, cum ar fi vitaminele și mineralele. Acestea au fost asociate cu o serie de beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea sănătății inimii, creșterea imunității și reducerea riscului de diabet.

De asemenea, afinele uscate pot fi o opțiune sănătoasă pentru deserturi și gustări, deoarece au un conținut scăzut de calorii și grăsimi și sunt bogate în fibre. Ele pot fi adăugate la smoothie-uri, iaurt sau salate de fructe pentru un plus de gust și valoare nutritivă