De I Martie anul acesta dăruiește mărțișoare prețioase!

De I Martie Anul Acesta Dăruiește Mărțișoare Prețioase!

Marchează începutul primăverii, dar și Ziua Femeii cu un cadou prețios! Știai că în această perioadă orice comandă de minim 1800 de lei de la Stil Diamonds vine însoțită de un mărțișor prețios? 

Stil Diamonds este una dintre cele mai valoroase povești antreprenoriale din România, așa cum este descrisă această afacere cu diamante în presa românească. Povestea Stil Diamonds a început în anul 1991, când cei doi fondatori ai brandului, Ion și Maria Groza, au decis să producă bijuterii din aur și pietre prețioase și și-au înființat propriul brand, Stil Diamonds, în orașul Râmnicu Vâlcea. 

De atunci și până acum Stil Diamonds a vândut mii de perechi de verighete, de inele de logodnă și de bijuterii superbe din aur care poartă simbolul creativității românești și a unei imaginații fără margini.

În atelierul Stil Diamonds metodele tradiționale de fabricare a bijuteriilor se combină cu tehnologie de ultimă generație și se nasc astfel piese deosebite, pe care orice femeie și-ar dori să le aibă în arsenalul său.

Din colecția de bijuterii Stil Diamonds fac parte cercei, brățări, lănțișoare, pandantive, inele și mai nou și mărțișoare pe care le poți primi dacă faci cumpărături de o anumită sumă de bani de la Stil Diamonds.

De ce să dăruiești anul acesta mărțișoare prețioase de 1 Martie?

Mărțișoarele sunt frumoase de orice fel. Ele sunt mai mult decât un simplu obiect pe care îl primești cadou, îl porți în piept timp de o săptămână și apoi îl uiți printr-un sertar. Mărțișoarele sunt un simbol al primăverii, al renașterii și al speranței pentru un nou început, mai bun și mai luminos. 

Dar totuși, nimic nu se compară cu un mărțișor prețios precum o brățară delicată, o pereche frumoasă de cercei sau orice alt accesoriu Stil Diamonds. Pentru realizarea acestor accesorii unice se respectă un plan bine pus la punct și se acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu. 

Totul începe de la creionarea unei schițe a viitorului proiect și apoi punerea lui în practică cu o simulare 3D, realizarea unui mulaj și apoi realizarea propriu-zisă a piesei. Toți acești pași sunt importanți pentru realizarea unui accesoriu perfect ca cele de la Stil Diamonds.

Exact ceva atât de perfect îți dorești să oferi femeilor din viața ta pe care le iubești. 

Fie că este vorba de mama, fiica, soția sau iubita ta, la Stil Diamonds vei găsi cu siguranță ceva care să se potrivească perfect așteptărilor tale și care să le depășească pe ale lor. Iar dacă alegi cadouri în valoare de mai mult de 1800 de lei, atunci vei primi și un mărțișor în stil tradițional, fabricat din aur, ca să-l dăruiești cui vrei tu.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj