Se încarcă...

Suvenir mini moara de vant traditionala din moldova bumbutoys, din lemn, pictata

Suvenirul mini moara de vant traditionala din Moldova, oferit de Bumbutoys, este o piesa de artizanat din lemn pictata manual, reprezentativa pentru regiunea Moldovei. Este o miniatura a moarilor traditionale de vant care se regasesc in zona si care sunt considerate simboluri ale dezvoltarii economice si culturale ale acestei regiuni.

Moara de vant traditionala este realizata din lemn, cu o inaltime de aproximativ 10 cm si o latime de aproximativ 5 cm. Aceasta este pictata manual cu culori vii si vibrante, reprezentand motive traditionale din zona Moldovei, cum ar fi flori, frunze, motive geometrice sau alte elemente caracteristice.

Aceasta mini moara de vant este un suvenir autentic si original, care poate fi oferit ca un cadou special sau poate fi adaugat la colectia personala de suveniruri traditionale.

66 lei

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Moară de vânt tradițională, în miniatură, realizată cu atenție dintr-o bucata solidă de lemn, este o piesa unicat, cu detalii tehnice artizanale.Elicea morii de vânt este mobilă. O astfel de moară poate fi folosită ca figurină de colecție sau drept element decorativ. ; La fel de bine va funcționa pe post de jucărie pentru copii, cu vârsta mai mare de 3 ani. Este confecționată din lemn de paltin pur, pictată și uleiată cu vopsele pe baza de apa și uleiuri organice. Plăcută la atins.