Se încarcă...

Suport suspendabil pentru flori Elegance

Suport suspendabil pentru flori Elegance

Transport gratuit

Cadou la fiecare comandă

44 lei

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Suport pentru plante din macrame, realizat manual, cu un design elegant. Este o alegere excelentă pentru decorarea casei in stil boho, făcându-vă viața unică. Suportul pentru plante este perfect pentru agățat pe perete, tavan sau terasa. Va adăuga o senzație boemă sau scandinavă unică sufrageriei, bucătăriei, holului, terasei, tavanului înalt și jos.

  A fost realizat manual folosind un șnur triplu rasucit de 5mm, snur din bumbac 100% reciclat ecologic. Sunt realizate cu atentie la detalii. Dimensiunea în lungime de aproximativ 110 cm va ține vase de aproximativ 18-20 cm diametru. Dacă nu știți sigur dacă ghivecele dvs. se vor potrivi, vă rog sa trimiteți un mesaj cu dimensiunea ghiveciului și voi verifica acest lucru pentru dvs. Culorile pot diferi ușor față de fotografii din cauza luminii și fotografiei. Aceste modele frumoase sunt cadouri perfecte pentru familia sau prietenii dvs. iubitorii de plante.

  Dacă produsul achiziționat urmează a fi dăruit nu uita sa ne scrii ce vrei sa scrim pe felicitare și noi te vom ajuta sa faci cadoul dorit.Tratăm fiecare comandă cu dragoste și grijă, o ambalăm cu grijă în cutii pentru a preveni deteriorarea. Cu toate acestea, vă rugăm să fiți blând în timp ce despachetați.

  Nu ezitați să mă contactați dacă aveți întrebări despre articole.

  Accept comenzile personalizate , se pot realiza pe diferite culori și dimensiuni.

  Cumparaturi fericite!

  Informații suplimentare

  Dimensiuni110 cm
  Material

  Bumbac