Se încarcă...

suc de mere presat la rece 5 l,pachet 2 cutii

Sucul de mere reduce colesterolul,prin continutul bogat de Vitamina C ajuta la intarirea sistemului imunitar,curata sangele si fortifica sistemul nervos,stimuleaza digestia.

Produse presat la rece,pasteurizat.

Nu contine conservanti,aditivi,coloranti sau zahar.

Incercati cu inceredere!

 

60 lei

Stoc epuizat

Vandut de : DinLivada Store SKU Suc mere,5 l,pachet 2 cutii Categories , Etichete ,

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Descoperă autenticitatea și prospețimea sucului de mere presat la rece DinLivada, un produs românesc realizat cu pasiune și experiență în domeniul pomiculturii. Cu originile sale în livezile noastre din regiunea pomicolă Dedrad-Batos, acest suc este rezultatul muncii noastre asidue și a condițiilor climatice deosebite care îi conferă un gust unic și inconfundabil.

  Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul pomiculturii, am decis să dăm un plus de valoare merelor noastre, iar rezultatul este sucul de mere presat la rece DinLivada, apărut în 2014. Fiecare strop de suc reflectă pasiunea și dedicarea noastră pentru procesul de producție, de la inflorirea pomilor până la recoltare și procesare.

  Suc de mere presat la rece, nu este doar o băutură, ci o experiență autentică și autentică a gustului românesc. Cu fiecare înghițitură, te vei bucura de prospețimea și savoarea merelor proaspete, menținute intacte datorită procesului delicat de presare la rece și pasteurizare. Fără conservanți, aditivi, coloranți sau zahăr adăugat, sucul nostru păstrează integritatea și autenticitatea gustului natural al merelor.

  Pe lângă gustul excepțional, sucul de mere presat la rece DinLivada vine încărcat cu beneficiile remarcabile ale merelor și ale procesului de presare la rece. Bogat în vitamina C, acest suc contribuie la reducerea colesterolului, întărirea sistemului imunitar, curățarea sângelui și fortificarea sistemului nervos. De asemenea, stimulează digestia, asigurând o absorbție eficientă a nutrienților și menținând sănătatea intestinală.

  Așadar, încurajează-te să descoperi autenticitatea și prospețimea de suc de mere presat la rece Din Livada! Încântă-ți simțurile cu aroma și savoarea unice ale acestui produs românesc de calitate superioară. Bucură-te de beneficiile sănătății și gustului autentic și alege să îți începi ziua cu un strop de prospețime și vitalitate oferit de sucul nostru de mere presat la rece DinLivada