Se încarcă...

Sole Sauvignon Blanc 2022

Galben auriu, cu inflexiuni verzui, limpiditate foarte buna. Arome fructate (piersica, grapefruit rosu).

Producator: Cramele Recas

Soi: Sauvignon Blanc

Clasificare: DOC-CMD Recas

Tip: Sec

Culoare : Alb

Volum alcoolic: 12%

Mancaruri recomandate: branzeturi proaspete, preparate la cuptor pe baza de carne de pasare, pastrav, stiuca

Temperatura de servire: 8-10° C

Cantitate: 0.75 L

75 lei

Stoc epuizat

Vandut de : Statia cu Vin SKU Sole Sauvignon Blanc Categories , Etichete , , , ,

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Unicul Sauvignon Blanc este obținut din struguri cu o perioadă de coacere îndelungată. Selectarea strugurilor și procesul de vinificație vizează obținerea unui Sauvignon Blanc mai plin, cu note complexe.

    Sole Sauvignon Blanc este un vin alb sec produs de Recas, o importantă regiune viticolă din vestul României. Acest vin este realizat din struguri de soiul Sauvignon Blanc, cunoscut pentru aromele sale de citrice, mere verzi și fructe tropicale, dar și pentru aciditatea sa vibrantă și notele ierboase. Sole Sauvignon Blanc este un vin proaspăt și vibrant, perfect pentru a fi savurat alături de preparate ușoare, salate sau fructe de mare.

    Vinul are o culoare alb argintiu cu inflexiuni verzui și o limpiditate foarte bună. Aromele sale sunt fructate, cu note de piersică și grapefruit roșu. Acest vin alb sec are un volum alcoolic de 12% și este recomandat alături de brânzeturi proaspete, preparate la cuptor pe bază de carne de pasăre, pastrav sau stiuca. Se recomandă servirea lui la temperatura de 8-10°C și se comercializează în sticlă de 0,75 litri.