Sirop din muguri de brad

CAND MAREA MAJORITATE SCUMPESTE APROAPE TOT CE-I LEGAT DE GAZ, CURENT SI COMBUSTIBIL. EU AM BUN SIMT, IEFTINESC!!

19 lei

Vandut de : BIODAC 100% produse naturale SKU 0000018 Category Etichete , , , , , ,

Descriere

Siropul din mugurii de brad are efect vitaminizant, stimulează și reglează metabolismul, având efecte regenerante miraculoase. Terapia alternatival se adresează în mod special copiilor, care sunt foarte receptivi la preparatele obținute din țesuturile vegetale tinere. Se face o cură de două săptămâni, timp în care se iau câte 2-3 lingurițe de sirop de muguri de brad înainte de fiecare masă principală. Beneficiile pentru sănătate ale siropului de brad: probleme digestive si respiratorii. Luat cu 10-15 minute înainte de masă (câte două lingurițe), acest remediu are efecte excelente de stimulare a digestiei.

INFO: sediu, str. Bobalna nr. 9, Timisoara, tel: 0772 238 638, site www.biodac.ro, FB: Revnic Gheorghe, Gheorghe Revnic, biodac.ro, bio dac si keka srl. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie la nr. de telefon de mai sus. Incepand cu luna februarie reiau livrarea comenzilor de minim 100 lei la adresa in Timisoara, de doua ori pe saptamana. In tara livrez colete cu Fancourier. ELIBEREZ FACTURA.  Va multumesc si va doresc o zi sanatoasa!

Pret: 18 lei sticla/440ml

“Producem cu pasiune, vindem cu raspundere” este sloganul meu cu care am pornit solitar afacerea in primavara anului de gratie 2015. Pasi marunti, greutati, lipsa dee informatii, lipsa de experienta dar….cu timpul le-am recuperat aproape pe toate. Mai am inca multe de recuperat si de invatat. Timpul o sa le rezolve pe toate…sper!