Se încarcă...

Sirop de catina fara zahar

CAND MAREA MAJORITATE SCUMPESTE APROAPE TOT CE-I LEGAT DE GAZ, CURENT SI COMBUSTIBIL. EU AM BUN SIMT, IEFTINESC!!

23 lei

Descriere

Fructe culese din salbaticia muntilor Apuseni
Iată câteva dintre proprietăţile curative ale siropului de cătina şi beneficiile aduse de consumul lui:
– concentrat de substanțe bioactive
– conţinut ridicat de vitamine, minerale și acizi organici, extrem de importante pentru prevenirea și tratarea multor boli.
– siropul de cătină este o sursă bogată de vitamina C și E – puternici antioxidanți naturali, caroten – provitamina A, dar și vitaminele B1, B2, acid folic, K, E, multe flavonoide, licopen, fier, mangan, bor, potasiu
– stimulează digestia, crește secreția de enzime digestive și biliare
– crește rezistența organismului la infecții
– are efect biostimulator.

INFO: sediu, str. Bobalna nr. 9, Timisoara, tel: 0772238638, site www.biodac.ro, FB: Revnic Gheorghe, Gheorghe Revnic, biodac.ro, bio dac si keka srl. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie la nr. de telefon de mai sus. Incepand cu luna februarie reiau livrarea comenzilor de minim 100 lei la adresa in Timisoara, de doua ori pe saptamana.  In tara livrez colete cu Fancourier. ELIBEREZ FACTURA ! VA MULTUMESC pentru intelegere si va doresc o zi sanatoasa!!

Pret: 23 lei/sticla

“Producem cu pasiune, vindem cu raspundere” este sloganul meu cu care am pornit solitar afacerea in primavara anului de gratie 2015. Pasi marunti, greutati, lipsa dee informatii, lipsa de experienta dar….cu timpul le-am recuperat aproape pe toate. Mai am inca multe de recuperat si de invatat. Timpul o sa le rezolve pe toate…sper!