Se încarcă...

Set 3 rafturi de perete Venice palisandru

Reduceri!

Setul de 3 rafturi de perete Venice palisandru este o alegere perfectă pentru a adăuga un plus de spațiu de depozitare în casa ta. Fabricate din lemn masiv de palisandru, aceste rafturi au o textură și o culoare caldă, naturală și potrivită pentru orice decor.

Fiecare raft are o dimensiune diferită, fiind prevăzut cu suporturi metalice care pot suporta o greutate de până la 10 kg. Instalarea lor este foarte simplă și se face cu ajutorul șuruburilor și diblurilor incluse în pachet.

Setul de 3 rafturi de perete Venice palisandru este potrivit pentru orice încăpere din casa ta, fie că este vorba despre sufragerie, dormitor, baie sau bucătărie, oferind un aspect estetic plăcut și un spațiu practic de depozitare.

70 lei

Vandut de : Got Wood SKU GOT033 Categories ,

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Trei rafturi din lemn de dimensiuni diferite ce au linii simple si se potrivesc in orice casa.

  Produsul va ofera un design special in orice camera in care decideti sa le montati.

  Fabricate in Romania.

  Se livreaza gata asamblate si cu accesoriile de montaj incluse in colet.

  Dimensiuni produs:

  1.  50x10x11.4 cm
  2.  40x10x11.4 cm
  3.  30x10x11.4 cm

  Culoare produs:  Palisandru

  Informații suplimentare

  Culoare

  Palisandru

  Material

  Lemn

  Got Wood este tamplarul zilelor noastre ce promoveaza in totalitate produse romanesti. Dragostea pentru lemn ne motiveaza sa aducem clientilor nostrii produse cu un design inedit si o calitate superioara. Pe langa produsele create in atelierul nostru din Bucuresti, promovam si mesteri din Transilvania, Bucovina, Dobrogea si Olenia si suntem in permanenta cautare de oameni indragostiti de mestesugul lemnului.
  Combinand elemente ca lemnul, metalul si cimentul, Got Wood va ofera o gama de produse cu un design rustic-industrial, cu o selectie variata, cum ar fi pieste de mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni.