Se încarcă...

Sapun artizanal Rainbow cu lapte de capra

Sapun artizanal in culori vibrante, cu lapte de capra, special creat pentru pielea sensibila a celor mici, dar si a celor mari.

Ingrediente saponificate: ulei de cocos, unt de cacao, unt de shea, ulei de palmier, ulei de masline, ulei de floarea soarelui high oleic, ulei de ricin, pigmenti cosmetici, parfum de fructe

 

20 lei

Stoc epuizat

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, dar și unul dintre cele mai vulnerable. Pielea are o putere mare de absorbție a toxinelor. Aceste toxine sunt extrem de periculoase pentru organismul nostru și ne pot afecta pe termen lung. Pe de altă parte, utilizarea unui produs artificial din comerț, chiar și special creat pentru eliminarea toxinelor din piele poate avea efecte secundarepe termen lung precum: iritații, roșeață sau chiar și deshidratare.

    În comparație cu acestea, săpunurile si cosmeticele handmade, fabricate exclusiv din ingrediente naturale, la fel ca și cosmaticele naturale, contribuie vizibil la îmbuntățirea aspectului pielii și a modului în care aceasta se simte.

    Cosmeticele Happy Bubbles, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți sunt fabricate din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate și așa cum le spune și numele, îți fac pielea să se simtă fericită.