Se încarcă...

Sapun artizanal cu carbune activ

Sapunul cu carbune activ este ideal pentru pielea problematica, cu tendinte acneice.

Contine ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de rapita, ulei de ricin, unt de shea, pigmenti cosmetici, carbune activ, uleiuri parfumate de capsuni si cocos

20 lei

Stoc epuizat

Descriere

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, dar și unul dintre cele mai vulnerable. Pielea are o putere mare de absorbție a toxinelor. Aceste toxine sunt extrem de periculoase pentru organismul nostru și ne pot afecta pe termen lung. Pe de altă parte, utilizarea unui produs artificial din comerț, chiar și special creat pentru eliminarea toxinelor din piele poate avea efecte secundarepe termen lung precum: iritații, roșeață sau chiar și deshidratare.

În comparație cu acestea, săpunurile si cosmeticele handmade, fabricate exclusiv din ingrediente naturale, la fel ca și cosmaticele naturale, contribuie vizibil la îmbuntățirea aspectului pielii și a modului în care aceasta se simte.

Cosmeticele Happy Bubbles, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți sunt fabricate din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate și așa cum le spune și numele, îți fac pielea să se simtă fericită.

Povestea Happy Bubbles a început cu doi ani în urmă, dar bazele acesteia au fost puse cu mult timp înainte. Să faci un săpun sau cosmetice naturale nu este dificil din punct de vedere teoretic, dar practic vorbind, sunt atât de multe lucruri de luat în calcul încât întregul proces este în realitate o adevărată provocare. Însă produsele Happy Bubbles excelează la toate capitolele.

În afară de faptul că sunt niște produse extrem de eficiente, cosmeticele Happy Bubbles îți aduc pe chip un zâmbet larg ori de câte ori le folosești.

Oamenii vor mereu ceva nou, atât din punct de vedere vizual, cât și în ceea ce privește conținutul. Nu este suficient să creezi pur și simplu o rețetă și apoi să te aștepți ca lumea s-o cumpere la infinit. Ca să ai succes, este nevoie să investești mereu în perfecționarea produselor tale, exact așa cum procedează și Cristina Elena Valococi – fondator Happy Bubbles și partenera ta de încredere când vine vorba de frumusețe.