Se încarcă...

BumbuToys

Jucării tradiționale din lemn

Descriere

Știi care sunt cele mai importante calități pe care trebuie să le cauți la jucării? Aspectul atractiv, siguranța și durabilitatea.

Culorile vii și senzația plăcută la atingere sunt ceea ce orice copil caută fără să-și dea seama la jucăriile sale. Aceste două proprietăți îi stimulează imaginația și îi stârnesc pofta de joacă provocându-l să-și dezvolte creativitatea.

Siguranța pe de altă parte, este ceea ce își doresc părinții de la jucăriile copiilor lor. Mai ales dacă se adresează celor mici, acestea nu trebuie să conțină piese mici ce pot fi înghițite și nici vopsele toxice ce pot afecta sănătatea copiilor.

Și nu în ultimul rând, durabilitatea este acea proprietate pe care și părinții și copii o apreciază când vine vorba de jucării.

Nu este simplu să creezi jucării care să îndeplinească toate cele trei criterii de mai sus, dar nici imposibil. Jucăriile din lemn BumbuToys sunt definiția jucăriilor atractive, sigure și durabile fiind confecționate din lemn de paltin și colorate cu vopsele non-toxice, dar în nuanțe vibrante și strălucitoare. Cu astfel de jucării copii adoră să descopere lumea din jurul lor, iar joaca se transformă într-o continuă experiență fascinantă.

Adresa

Str. Valea Portii, Nr. 123, cod postal 507025, Bran, Brasov

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review