Se încarcă...

Prima Stilla Alb Brut 2014

Prima Stilla Alb Brut 2014 este un spumant de culoare galben pai, cu arome floral-lemnoase și note de pâine prăjită. Gustul este floral, cu accente de citrice proaspete. Chardonnay-ul conferă aciditate și prospețime, în timp ce Pinot Noir-ul aduce complexitate și corpolență. Postgustul este complex, iar perlajul fin și consistent durează până la 4 ore.

Se savurează cel mai bine ca atare. Poate fi asociat cu ceviche de pește, caviar, sushi, scoici, risotto cu ciuperci, brânzeturi maturate.

Tip vin: Brut

___________

Struguri: Pinot Noir, Chardonnay 

___________

Culoare vin: Alb 

___________

Volum alcool: 12,5% 

___________

Cantitate: 75 cl 

___________

An recoltă: 2014

115 lei

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Strugurii folosiți pentru obținerea acestui vin au fost culeși manual și timpuriu, când nu atinseseră încă maturitatea deplină, pentru a conferi o aciditate ridicată și o efervescență tipică spumantelor din clasa premium. Prima Stilla Alb Brut 2014 a fost creat din 50% Chardonnay și 50% Pinot Noir.

  Odată ajunși în cramă, o importanță sporită a fost acordată presării strugurilor. Presarea s-a realizat în 3 etape, dintre care prima etapă a însemnat aplicarea unei presiuni foarte delicate de <1 bar, pentru a obține cel mai bun suc din struguri. Această parte a fost esențială pentru obținerea unei baze finale de vin spumant de cea mai bună calitate.

  Spumantul Prima Stilla Alb Brut 2014 a fost vinificat prin metoda tradițională (sau Champenoise). Vinul a avut parte de dublă fermentație: mai întâi în tancul de inox, apoi în sticlă. Apoi a fost învechit peste 36 de luni, pentru a oferi spumantului complexitatea și structura dorite de către oenologul nostru.

  Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinurilor spumante Prima Stilla la o temperatură de 6 – 8°C.

  Politica Livrarii

  Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

  De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

  Politici Rambursare

  Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.