Se încarcă...

Portofel piele naturală Atlas pentru bărbații care știu cum să-și pună în valoare calitățile

Reduceri!

Tip produs: Portofel barbati vertical din piele naturala, lucrat si cusut manual, Atlas, Handmade, Negru ( cusut in X ), produs in Romania
Dimensiuni: 12 X 9 cm
Material : piele naturala si ata cerata de 0.8 mm
Compartimentare :
– 1 compartiment bancnote
–  2 compartimente CI/card
–  4 compartimente carduri
Greutate: 100 – 150 g
Model: barbatesc

Atenție privind Culoarea: Vă rugăm să rețineți că, culorile produsului pot varia ușor
Ne dorim să vă informăm că culorile produselor noastre pot părea diferite în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați pentru vizualizare (de exemplu, monitorul computerului, telefonul mobil sau tableta). Deși facem tot posibilul pentru a prezenta culorile produselor cât mai precis posibil, variațiile mici pot apărea din cauza setărilor individuale ale fiecărui dispozitiv.
Vă încurajăm să luați în considerare această variație minoră atunci când vedeți produsul pe ecran și să aveți încredere că produsul pe care îl veți primi va fi de cea mai înaltă calitate, indiferent de diferențele minore de culoare.
Pentru mai multe informații sau clarificări, nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Prețul inițial a fost: 170 lei.Prețul curent este: 150 lei.

Vandut de : ElyK Creation Category

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Portofelul vertical pentru bărbați Atlas este o dovadă a autenticității și rafinamentului de care dau dovadă produsele românești. 

  Într-o lume în care accesoriile masculine sunt adesea produse în masă, portofelul vertical pentru bărbați Atlas se remarcă prin autenticitate și finețe. Lucrat manual cu o pasiune deosebită pentru pielea naturală, în inima României, acest portofel negru reprezintă un omagiu adus măiestriei artizanale și tradiției românești. Fiecare portofel Atlas este rezultatul a nenumărate ore de muncă și a unei atenții deosebite la detalii, reflectând o tradiție veche transmisă din generație în generație.

  Portofel piele naturală pentru bărbații cu personalitate

  Confecționat din piele naturală de cea mai înaltă calitate, portofelul Atlas îți va deveni rapid un accesoriu drag, de care nu te vei mai despărți odată ce a devenit parte a colecției tale. Pielea folosită este atent selecționată pentru a obține un produs finit care are nu doar calități estetice deosebite, dar funcționalități ieșite din comun. Folosit cu grijă pentru a-i păstra textura naturală și aspectul rafinat, acest portofel îți va eleva imaginea sau îi va adăuga mai multă personalitate. 

  Unul dintre elementele distinctive ale portofelului Atlas este cusătura în stil X, care scoate în evidență originalitatea meșterilor români. Fiecare cusătură a acestui portofel este realizată manual, motiv pentru care rezistența sa la uzură este mult mai mare în comparație cu alte produse similare. 

  Portofelul Atlas nu este doar elegant, ci și extrem de practic. Compartimentele sale bine organizate oferă spațiu suficient pentru carduri, bancnote și alte obiecte esențiale. Designul său vertical este foarte elegant, dar și convenabil, permițând accesul rapid și ușor la conținutul său atât de important pentru tine. Fie că te afli la o întâlnire de afaceri sau pur și simplu ieși în oraș cu prietenii sau la o întâlnire cu iubita, portofelul Atlas este un companion de nădejde, combinând perfect stilul cu funcționalitatea.

  Elyk Creation te invită să experimentezi luxul simplității și autenticitatea pură sub forma unui portofel barbati vertical cum nu ai mai văzut până acum.

  Informații suplimentare

  Dimensiuni12 × 9 × 1 cm

  ElyK Creation