Se încarcă...

Parizer de curcan 500 gr

S-ar putea spune că am reinventat parizerul….În primul rând, este un produs 100% natural, chiar și membrana. Folosim doar carne de curcan , fără aditivi. Apoi coacem parizerul în afumătoare tradițională, deasupra jarului.

Membrana este naturală.

*Rețetă proprie ZIMBRIA*

Sugestii de preparare:  în sandwich-uri | ca antreu pe platouri la evenimente în familie sau cu prieteni

Ingrediente: carne de curcan, condimente naturale, membrană naturală

Comandă minimă: 500 g

33 lei

Stoc epuizat

Descriere

Parizer de curcan, este un produs alimentar popular și delicios, preparat din carne de curcan fin măcinată, împreună cu alte ingrediente, cum ar fi condimente și aditivi alimentari. Acesta este disponibil sub formă de felii sau în ambalaje de câteva sute de grame, fiind o opțiune populară pentru gustări rapide, sandwich-uri sau ca ingredient în multe rețete culinare.

Un avantaj major al parizerului de curcan este că este o sursă bună de proteine și, în același timp, este un produs cu un conținut scăzut de grăsimi și calorii. De asemenea, parizerul de curcan este adesea considerat o alternativă mai sănătoasă la alte produse similare, cum ar fi parizerul din carne de porc sau alte produse procesate.

Parizerul de curcan poate fi consumat în diferite moduri. Poate fi tăiat în felii subțiri și servit ca gustare rece sau poate fi utilizat ca un ingredient într-o varietate de rețete culinare, cum ar fi pizza, sandvișuri, omlete și multe altele. De asemenea, parizerul de curcan poate fi gătit la grătar sau prăjit și servit ca o alternativă gustoasă la carnea procesată tradițională.

În concluzie, parizerul de curcan este un produs alimentar popular și delicios, care poate fi utilizat într-o varietate de moduri în bucătărie. Acesta este o opțiune sănătoasă și cu un conținut scăzut de grăsimi și calorii, care poate fi o alternativă mai sănătoasă la alte produse similare. Parizerul de curcan este disponibil în majoritatea magazinelor alimentare și este o alegere excelentă pentru o gustare rapidă sau pentru a fi utilizat ca ingredient în multe rețete culinare.