Se încarcă...

Papusa handmade AGNES

Papusica este confectionata cu mare grija la detalii astfel incat sa stea in picioare fara nici un suport. Este recomandata pentru varste cuprinse intre 3 si 99 de ani, fiind potrivita atat ca element de decor cat si pentru joaca.


Este realizata manual, cu o dragoste infinita si cu multa atentie la detalii, cromatica si materiale, acestea fiind certificate Oeko-Tex. Materialele utilizate sunt distribuite in functie de partea componenta dupa cum urmeaza:

  • corpul papusii: bumbac special pentru jucarii;
  • umplutura: superball antialergic;
  • hainele: tulle si bumbac.

Toate hainele sunt fixate pe corp si nu pot fi scoase. Se recomanda curatarea papusii cu o laveta usor umeda.


Accesoriile pot diferi putin, in functie de disponibilitatea acestora la furnizori.

Papusica vine ambalata intr-o cutie personalizata, ideala inclusiv pentru cadouri.

Dimensiune: ~30 cm.

Varsta: 3ani – 99 ani.

239 lei

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    OsisiLand este un atelier de jucării special dedicat celor mici, dar și celor pentru care copilăria a devenit deja o nostalgică amintire. Aici se produc jucării originale după concepte nemaiîntâlnite, dar și la cererea clienților dacă aceștia își doresc un produs unic pe care să-l ofere cadou sau pe care să-l păstreze cu drag ca obiect ornamental.

    Principalele materiale folosite în atelierul de jucării OsisiLand sunt lemnul și materialele textile, dar autorii acestor creații sunt deschiși și la idei noi și primesc propuneri din partea celor pasionați care caută ceva cu totul și cu totul deosebit.