Se încarcă...

Pandantiv Triangle

Pandantiv Triangle din ceramica glazurata

Este un accesoriu unicat, modelat si glazurat manual, pe suport de fir siliconat

Dimensiune: 4×6 cm

[wcfm_store_info data="store_email"]

  Completează formularul de mai jos

  50 lei

  Descriere

  Pandantivul Triangle din ceramica glazurata este o bijuterie unica, realizata manual de catre artisti priceputi in modelarea si decorarea ceramicii. Acesta are forma unui triunghi echilateral si o dimensiune de 4×6 cm, fiind o alegere ideala pentru cei care cauta accesorii cu personalitate.

  Realizat din ceramica de inalta calitate, acest pandantiv Triangle este acoperit cu o glazura stralucitoare, care ii confera o stralucire si o finete aparte. Acesta este purtat pe un suport de fir siliconat, pentru a fi confortabil si usor de purtat pe gat.

  Datorita procesului manual de modelare si decorare, fiecare pandantiv Triangle din ceramica glazurata este unic si are un aspect individual si distinct. Acesta poate fi inclus cu usurinta in diferite stiluri vestimentare, de la casual la elegant, adaugand o nota de originalitate si stil outfit-ului.

  Aceasta bijuterie poate fi achizitionata online sau din magazinele de bijuterii specializate, fiind o alegere excelenta pentru cei care cauta accesorii deosebite, care sa le ofere o experienta unica si memorabila.