Se încarcă...

Pagina de prezentare cu link uri

Pagină de prezentare dedicată companiei tale pe cea mai mare și longevivă platforma de producători locali și furnizori de servicii din România.

Include descriere SEO, logo, galerie foto cu produsele tale și video de prezentare astfel încât să se indexeze pe Google.

Include datele tale de contact (numar telefon și adresa e-mail) pentru ca potențialii clienți si cei din presă, televiziune să te contacteze direct.

Include și link uri către site ul tău și rețelele de socializare.

O plătești o singură dată și ai scăpat de griji.

 

999 lei

Vandut de : FabricatînRO Category
ambrose_Adrian@yahoo.fr

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Îți oferă link uri:  Pagina ta va avea mai multe link-uri. 1 link direct către site-ul tău și câte unul pentru fiecare rețea de socializare pe care tu o ai. Astfel cei care doresc să ajungă mai ușor la tine, dintr-un click sunt acolo. Aceste link-uri te vor ajuta și la creșterea autorității site-ului tău.

  Apari în căutările platformei: Listându-ți afacerea pe Fabricat în RO, beneficiezi de o prezență în căutările efectuate pe această platformă. Utilizatorii care accesează platforma în căutarea unor produse sau servicii similare cu ale tale vor avea șansa să descopere și să exploreze oferta ta prin intermediul listării tale.

  Formular de contact: Listarea ta include un formular de contact, care facilitează interacțiunea între potențialii clienți și afacerea ta. Acest formular poate fi utilizat pentru solicitări de informații suplimentare, cereri de oferte sau pentru stabilirea de colaborări.

  Review-uri de la clienți: Oferi clienților tăi existenți și potențiali oportunitatea de a lăsa review-uri și feedback despre experiența lor cu produsele sau serviciile tale. Aceste recenzii contribuie la construirea încrederii în brandul tău și pot influența deciziile de achiziție ale altor potențiali clienți.

  Logo-ul tău pe harta producătorilor: Prin listarea pe Fabricat în RO, logo-ul afacerii tale va fi inclus pe harta producătorilor de pe platformă. Acest lucru oferă o vizibilitate suplimentară și îți consolidează prezența în rândul altor producători și furnizori din industria ta.

  Apari în căutarile de pe Google: Prin intermediul listării tale pe Fabricat în RO, ai șansa să apară și în rezultatele căutărilor de pe Google. Platforma optimizează conținutul și listările pentru motoarele de căutare, ceea ce îți poate crește vizibilitatea online și poate atrage mai mulți potențiali clienți către afacerea ta.

  Listându-ți afacerea pe Fabricat în RO, beneficiezi de o prezență în căutările efectuate pe această platformă. Utilizatorii care accesează platforma în căutarea unor produse sau servicii similare cu ale tale vor avea șansa să descopere și să exploreze oferta ta prin intermediul listării tale.

  Acestă listare este valabilă doar pentru producătorii din România și antreprenorii care furnizează servicii. Ne rezervăm dreptul de a refuza lisarea companiilor care comercializează produse fabricate în afara României.