Se încarcă...

Pachet 9 cutii suc de mere

Sucul de mere este un produs natural românesc. Acesta este obținut printr-o singură presare la rece a merelor atent selecționate.

Sucurile noastre NU conțin: adaos de apă, zahăr, îndulcitori, arome, conservanți sau coloranți;

Produse obținute într-o unitate cu sistem de calitate certificat.

livrare direct la usa prin curierDe ce să cari tu? Îți livrăm noi prin curier până la ușa ta!
Acest pachet de sucuri naturale beneficiază de TRANSPORT GRATUIT
Ai nevoie de ajutor?  0742 897 318

159 lei

Descriere

Pachetul conține 9 cutii suc de mere natural

Suc natural de mere 3L
Sucul natural de mere și-a câștigat popularitatea atât datorită gustului său dulce-acrișor, cât și datorită calităților sale nutriționale. Este bogat în vitamine, minerale, antioxidanți, fibre solubile și pectine. Sucul de mere este depurativ, laxativ, antiseptic, tonic pentru muschi și nervi, antireumatic și relaxant hepatic.
Conține: 100% suc natural de mere cu pulpă.

Sucurile noastre NU conțin: adaos de apă, zahăr, îndulcitori, arome, conservanți sau coloranți;

Condiții depozitare: temperatura mediului ambiant

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricației și 30 zile de la data desigilării

Important: a se agita inainte de consum.

Sucul de mere este un produs natural românesc, care se obține prin presarea fructelor proaspete de măr. Mărul este un fruct care se găsește în cantități mari în România și este considerat a fi unul dintre cele mai populare și mai sănătoase fructe din lume.

Sucul de mere este o băutură răcoritoare și revigorantă, bogată în nutrienți și substanțe benefice pentru sănătate. Acesta conține o gamă largă de vitamine, minerale și antioxidanți, precum vitamina C, potasiu, calciu, fier și antioxidanți precum polifenoli, flavonoide și carotenoide. Aceste substanțe nutritive sunt esențiale pentru menținerea sănătății și funcționării normale a organismului uman.

Consumul regulat de suc de mere poate avea numeroase beneficii pentru sănătate. De exemplu, acesta poate ajuta la îmbunătățirea digestiei, datorită conținutului de fibre și enzime digestive. De asemenea, sucul de mere poate ajuta la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, datorită efectelor sale benefice asupra tensiunii arteriale și colesterolului.

În plus, sucul de mere poate avea un efect benefic asupra sistemului imunitar, datorită conținutului de vitamina C și antioxidanți, care ajută la combaterea stresului oxidativ și a inflamației. Acesta poate fi util și în prevenirea bolilor cronice, cum ar fi cancerul și diabetul de tip 2.

Pe lângă beneficiile pentru sănătate, sucul de mere este apreciat și pentru gustul său plăcut și pentru versatilitatea sa în bucătărie. Acesta poate fi consumat ca atare sau utilizat în diverse rețete culinare, precum prăjituri, gemuri sau sosuri pentru carne.

În concluzie, sucul de mere este un produs natural românesc apreciat pentru gustul său delicios și pentru beneficiile sale pentru sănătate. Consumul regulat de suc de mere poate ajuta la menținerea sănătății și a vitalității și poate fi un mod delicios și sănătos de a-ți reînnoi energia și vitalitatea.

Informații suplimentare

Greutate 30 kg