Se încarcă...

MORCOV, ANNATTO SI MELISSA

Uleiul nesaponificat de Morcov oferă pielii un aspect sănătos, radiant, iar în combinație cu uleiurile saponificate de Cânepă, Ricin, Măsline și unturile vegetale de Cocos, Palmier și Shea, vă aduc un săpun cremos, care pe lângă o curățare temeinică, vă oferă și hidratare exceptională.

25 lei

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Descriere

  Sapun natural crema Morcov, Annatto si Melissa oferă un cocktail inedit de ingrediente benefice.

  Poate fi folosit atât pentru curățarea mâinilor cât și pentru curățarea tenului.

  Pudra de Annatto combate îmbătrânirea pielii, iar mix-ul de uleiuri esențiale de Patchouli, Melissa și Ienupăr formeaza un miros oriental – dulce – lemnos deosebit.

  Morcovii își obțin culoarea portocalie caracteristică din Betacaroten, ceea ce duce la o concentrație mare de vitamina A. Beta Carotenul îți ajută pielea să rămână hidratată, mai ales când vine vorba de pielea uscată. Acesta reduce liniile fine și ridurile și îți protejează pielea de razele UV.

  Proprietățile uleiurilor esențiale:

  1. Patchouli conține o serie de principii active cu rol antiinflamator, antiinfecțios, decongestionant venos, regenerator cutanat și cicatrizant.
  2. Melissa (roiniță) are efect calmant asupra pielii iritate sau inflamate, ajută la cicatrizarea și repararea pielii. Este folosit în aplicații de tonifiere a tenului, îngrijire a pielii sensibile, de atenuare a roșeții si mâncarimilor.
  3. Ienupărul este cunoscut pentru îmbunătățirea circulației periferice fiind decongestionant venos și limfatic. Este util în caz de edeme, varice, retenții de apă și celulită. De asemenea, este antiseptic, antiseboreic și astringent.

  Săpunurile noastre ajută la vindecarea pielii aspre, degradate de factori de mediu sau produse de curățare care sparg bariera de protecție a pielii.

  *Fact check

  Modul în care ne tratăm pielea poate avea un impact major asupra sănătății noastre generale. Cel mai mare organ al corpului, pielea este incredibil de poroasă și de absorbantă. Nenumăratele studii științifice arată că substanțele chimice toxice pot fi absorbite prin piele și transferate în fluxul sanguin, cauzând afectarea organismului pe termen lung.

  Majoritatea „săpunurilor” obișnuite de pe piață sunt, de fapt, detergenți compactați, fără beneficii naturale. Însă, dacă produsul conține detergenți sintetici, este un produs cosmetic, nu un săpun.

  Acum, mai mult ca oricând, este imperativ să ne educăm pentru a cunoaște și alege înțelept produsele pe care le folosim.

  Acest sapun natural crema este manufacturat în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece. Contine numai ​uleiuri vegetale pure, bogate în glicerină naturală şi uleiuri esenţiale de înaltă calitate, care potenţează acţiunea ingredientelor de bază. Dupa fabricare, sapunul este lasat la maturat timp de 6 saptamani,  devenind ideal pentru a fi utilizat.

  Recomandare

  Păstrati săpunul într-o savonieră care să permită scurgerea apei, în aşa fel încât să-şi păstreze textura solidă, pentru a vă putea bucura de el o perioadă cât mai lungă de timp.

  Produsul ​a fost testat şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

  Recomandam folosirea produsului cu o crema de ten potrivita.

  Informații suplimentare

  Marime

  100gr