Se încarcă...

Loțiune Tratament Împotriva Căderii Părului, 200 ml

Reduceri!

Această loțiune este creată special pentru a reduce și a stopa căderea firelor de păr și îmbunătățește aspectul estetic al părului.

Întărește structura firului de păr, stimulează regenerarea, readuce strălucirea.

Prețul inițial a fost: 30 lei.Prețul curent este: 27 lei.

Stoc epuizat

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Mod de utilizare: Se aplică de 2-3 ori săptămânalpe părul curat, uscat sau umed, timp de 8 săptămâni. Loțiunea se pulverizează direct pe scalp, la baza firelor de păr. Se masează scalpul ușor, cu vârful degetelor, apoi se pulverizează pe toată lungimea firelor de păr. Se înfășoară părul cu un prosop și se lasă să acționeze timp de 2-3 ore, după care se spală. În perioada tratamentului, nu este indicată folosirea uscătorului de păr.

    Atenție! A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se înghiți. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare din ingredientele produsului. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact, clătiți cu apă din abundență.

    Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul original.

    Ingrediente (INCI): Extract apos de Brusture (Arctium Lappa extract), Extract apos de Urzică (Urtica Dioica extract), Cafeina (Caffeine), Acid Niacinic – Vitamina B3 (Nicotinic Acid), Ulei esențial de Anason (Pimpinella Anisum), Ulei esențial de Rozmarin (Rosmarinus Officinalis Oil), Ulei esențial de Trandafir (Rosa Centifolia Oil).