fbpx
Home  /  Ulei presat la rece Somcuta Mare

Ulei presat la rece Somcuta Mare

Creăm produse 100% naturale, uleiuri presate la rece din semințe cu coajă achiziționate de  la fermieri locali, tocmai pentru a susține agricultura locală, pentru a reînvia anumite culturi (cum ar fi de pepeni/dovleci) demult lăsate să piară din lipsă de desfacere a semințelor.

Creăm produse naturale, decantate natural. Ne dorim ca produsele noastre să fie cât mai aproape de natură, de felul în care natura lucrează... astfel după presarea semințelor, uleiul brut este lăsat la decantat (limpezit) natural în bazine speciale. Această decantare durează ... între o săptămână și trei săptămâni, dar gustul este pe măsură, la fel și beneficiile uleiurilor. Se păstrează aproape toate valorile nutritive.

Creăm produse naturale nefiltrate . Nu ne dorim să producem cantități mari. Din această cauză și stocurile sunt relativ mici. Uleiurile sunt mereu proaspete, iar semințele atent selectate înainte de a fi procesate. Semințele nu se prăjesc.

Creăm produse naturale cu un strop de zâmbet și bunăvoie în fiecare sticluță ce ajunge la dumneavoastră.

E mereu voie bună când ne strângem să procesăm semințe, să îmbuteliem, să livrăm comenzi!

Lucrăm cu drag la fiecare produs ce ajunge în casa dumneavoastră și suntem atenți la fiecare detaliu.

Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să ajungem aici!

Datorită vouă, produsele noastre cresc de la zi la zi ... și tot mai multă lume le consumă!

"Ulei de Șomcuta🌻"după cum ne știe toată lumea 😊vă pune la dispoziție o gamă variată de produse, 100% #naturale din #Maramureș, uleiuri #decantatenatural și #nefiltrate din semințe atent alese și neprăjite! 🍀Alegeți savoarea gustului copilăriei ! 👉🏻👉🏻Ne găsiți la 📞 0745523511 sau plasând o comandă directă aici 📬 http://www.uleisomcuta.ro/produse

Publicată de Ulei presat la rece pe Marţi, 16 ianuarie 2018

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Ulei presat la rece Somcuta Mare

Șomcuta Mare 437335, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.