fbpx
Home  /  Slanic Muscel – producator artizanal de produse alcoolice, dulceturi, siropuri si zacusti

Slanic Muscel – producator artizanal de produse alcoolice, dulceturi, siropuri si zacusti

Infiintata in anul 2009 SC SLANIC MUSCEL AGROINDUSTRIAL COMPLEX SRL se ocupa in principal de colectarea, prelucrarea si conservarea fructelor de padure, legumelor si a fructelor din livezile proprii. Continuand traditia, pasiunea si folosind retetele stramosilor nostri, folosind doar fructe din padure si din livezile proprii, dar si legume atent selectionate, producem 100% natural, fara conservanti, coloranti si gelifianti produse atestate. Productia noastra este in loturi mici, dar de inalta calitate.

Pentru produsele alcoolice (tuica si rachiuri), folosim la fel ca stramosii nostri, alambicuri cu foc de lemne. Fructele se culeg la maturitatea coacerii. Numai fructele bine coapte si atent selectionate sunt folosite in procesul de productie al alcoolului.

Dulceata este obtinute intr-un proces de fabricatie cu cantitati mici de produs pentru a ramane fructul intreg. Nu producem industrial. Fructele sunt din padure sau din livezile proprii si nu folosim fructe de cultura.

Zacusca este un produs obtinut din legume atent alese. Toate legumele se coc, se curate iar mai apoi se prepara la foc domol de lemne, pe pirostrii, in ceaun. Acest produs are Atestare noua de produs Traditional Romanesc.

Iata cum se face tuica de Slanic Muscel!

Publicată de Sc Slanic Muscel Agroindustrial Complex Srl pe Vineri, 18 decembrie 2015

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Slanic Muscel – producator artizanal de produse alcoolice, dulceturi, siropuri si zacusti

Comuna Aninoasa 117118, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.