Se încarcă...

Jumari ZIMBRIA 500 g

Jumările se numără, probabil, printre cele mai îndrăgite și consumate produse obținute din carne de porc în perioada sărbătorilor de iarnă, dar și în restul anului.  Acestea sunt crocante, bine făcute – fără să fie uscate sau crude la mijloc.

Se taie pieptul de porc și se aprinde jarul, deasupra, stă atârnat un ceaun de aluminiu și se pune carnea la prăjit. Se consumă cu ceapă și brânză de Covurlui proaspătă.

Se pot adauga în omlete, sarmale (tăiate mărunt), în fasole, varză sau cartofi, sau se pot servi ca atare.

*Rețetă proprie ZIMBRIA*

*Produs atestat traditional*

Comandă minimă este de 500 g.

73 lei

Stoc epuizat

Descriere

Jumările sunt un produs tradițional românesc apreciat în special în perioada sărbătorilor de iarnă, dar și pe tot parcursul anului. Acestea sunt preparate din piept de porc tăiat în cuburi și prăjit până devin crocante și aurii, dar fără a fi uscate sau crude în interior.

Compania Zimbria produce și comercializează jumări tradiționale românești, preparate după rețete autentice și cu ingrediente de calitate. Aceste jumări sunt crocante, bine făcute și au un gust autentic, care aduce aminte de gusturile copilăriei și ale tradițiilor locale.

Produsele Zimbria sunt atestate tradițional și sunt realizate cu respectarea tuturor normelor de igienă și siguranță alimentară. Compania promovează valorile tradiționale românești și sprijină producătorii locali de materii prime, contribuind astfel la dezvoltarea economiei locale și a comunităților din zonele rurale.

Jumările tradiționale românești produse de Zimbria pot fi achiziționate din magazinele de specialitate sau direct de la producător, iar comanda minimă poate varia în funcție de distribuitor. Acestea pot fi consumate ca atare sau adăugate în diferite preparate culinare, pentru a le oferi un gust autentic și inconfundabil.