Se încarcă...

Jucarie set sfantul gheorghe cu sulita si manta, bumbutoys, din lemn

Set de jucărie Sfântul Gheorghe cu suliță și mantie de la BumbuToys:

Aduceți-vă copilului dvs. o bucată din istoria străveche cu acest set de jucărie Sfântul Gheorghe cu suliță și mantie de la BumbuToys. Inspirat din mitul și legendele antice, acest set de jucărie reprezintă un cadou perfect pentru copiii care adoră poveștile și aventurile.

Fabricat din materiale de calitate superioară, acest set de jucărie Sfântul Gheorghe cu suliță și mantie este sigur și durabil pentru copiii de toate vârstele. Cu o suliță detasabilă și o mantie roșie din material moale și plăcut la atingere, această jucărie va ajuta la dezvoltarea imaginației și creativității copilului dvs.

Setul de jucărie Sfântul Gheorghe cu suliță și mantie poate fi folosit pentru a recrea scene din miturile antice sau pentru a imagina noi aventuri. Este un mod distractiv și educativ de a învăța mai multe despre cultura și istoria noastră.

Achiziționați acest set de jucărie Sfântul Gheorghe cu suliță și mantie de la BumbuToys și oferiți copilului dvs. o bucată din istorie și o jucărie frumoasă și educativă.

135 lei

Descriere

Acest set cu Sfântul Gheorghe de la BumbuToys este o jucărie artizanală din lemn românesc, făcută cu mare atenție la detalii și iubire pentru copii. Fiecare figurină este unică și realizată manual, fiind șlefuită, pictată și finisată cu vopsele pe bază de apă și uleiuri organice, astfel încât să fie sigură și sănătoasă pentru cei mici. Acest set include o figurină a Sfântului Gheorghe, complet echipat cu o sulită și o manta, și poate fi o alegere excelentă pentru a dezvolta imaginația și creativitatea copiilor, aducându-le bucurie și divertisment.