Se încarcă...

Jucarie cocos maro stand bumbutoys, din lemn

Această figurină Bumbu este făcută din lemn românesc, artizanat pur, aici în România. Fiecare produs reprezintă o piesă unicat, concepută cu dragoste și grija. Este șlefuită, pictată și uleiată cu vopsele pe baza de apă și uleiuri organice.

52 lei

Descriere

Jucaria cocos maro stand, oferita de Bumbutoys, este o piesa de jucarie din lemn, perfecta pentru copiii pasionati de animale sau pentru cei care iubesc jocurile de rol.

Jucaria este realizata din lemn masiv, cu dimensiuni de aproximativ 8 cm inaltime si 6 cm latime. Este finisata cu grija, astfel incat sa nu prezinte margini ascutite sau piese mici care ar putea fi inghitite de catre copii.

Cocosul este vopsit manual in nuante de maro, care ii ofera un aspect natural si autentic. Standul pe care sta cocosul este realizat din aceeasi bucata de lemn ca si corpul jucariei, iar piciorusele sunt sculptate cu atentie pentru a oferi stabilitate.

Aceasta jucarie cocos maro stand este perfecta pentru a fi oferita ca un cadou pentru copii sau poate fi adaugata la colectia personala de jucarii din lemn. Fiind o jucarie clasica, cocosul poate fi utilizat in diferite jocuri si activitati creative, dezvoltand astfel imaginatia si creativitatea copiilor.