Se încarcă...

Jambon ZIMBRIA in untura (de Mangalita) 1,300 kg

Jambon Zinbrua în untură, o specialitate produsă manual din pulpă de porc, rumenită cu grijă în untură de Mangalița, conform unei rețete tradiționale adunate de pe dealurile Covurluiului. Acest produs captivant îți va stârni simțurile cu savoarea sa echilibrată între carne și untură, completată de o notă delicată de fum de lemn de fag. Fiind păstrat în untură pentru o perioadă îndelungată, jambonul devine suculent și fraged, perfect pentru a fi servit alături de garnituri preferate. Atestat tradițional de către Ministerul Agriculturii, acest jambon reprezintă o experiență autentic românească în fiecare mușcătură.

124 lei

Stoc epuizat

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Când vine vorba de crearea rețetei și a produselor noastre, ne ghidăm după aceeași tradiție și pasiune care a fost transmisă de la bunicii noștri. Jambonul Zimbria în untură nu face excepție – este rezultatul unei lungi călătorii în lumea aromelor autentice și a metodelor tradiționale de preparare, adunate cu grijă de pe dealurile Covurluiului, locul unde se întrepătrundeau magia gastronomică și respectul pentru ingredientele naturale.

  În spatele fiecărei feli de jambon Zimbria stă o poveste de muncă asiduă și devoțiune pentru arta culinară. De la selectarea meticuloasă a celei mai bune pulpe de porc până la procesul minuțios de rumenire în untură de Mangalița, fiecare etapă este realizată cu grijă și pasiune, respectând tradiția și păstrând autenticitatea rețetei noastre.

  Savoarea inconfundabilă a jambonului Zimbria provine din echilibrul perfect dintre carne și untură, completată de o notă subtilă de fum de lemn ars de fag. Aceste caracteristici definitorii conferă jambonului nostru o personalitate unică și îl plasează în rândul produselor tradiționale de cea mai bună calitate.

  Datorită păstrării îndelungate în untură, jambonul Zimbria devine nu doar fraged și suculent, ci și plin de arome profunde și bogate, adâncindu-și savoarea și textura de la o zi la alta. Acesta este motivul pentru care îl considerăm nu doar un simplu produs alimentar, ci o veritabilă operă de artă culinară, gata să încânte fiecare simț și să aducă bucurie în inimile celor care îl savurează.

  Fiind atestat tradițional de către Ministerul Agriculturii, jambonul Zimbria în untură reprezintă nu doar o opțiune delicioasă pentru masa ta, ci și o garanție a calității și autenticității. Fiecare felie aduce cu sine aroma amintirilor din copilărie și gustul autentic al tradițiilor gastronomice românești, transformând fiecare masă într-o experiență memorabilă și plină de satisfacție.

  În concluzie, jambonul Zimbria în untură este mai mult decât un simplu produs alimentar – este o expresie a dragostei și respectului nostru pentru tradițiile culinare și pentru ingredientele naturale. Savurează fiecare mușcătură cu încredere, știind că în farfuria ta se află o bucată autentică de istorie și tradiție românească.

  Pregătește-te să savurezi o experiență autentic românească! Descoperă țuica de prune cu 32% alcool, pe Fabricat în RO. Pe lângă un produs tradițional, o țuică este esențială pentru a completa experiența autentic românească.