Se încarcă...

IDEAL HARMONY

Situat la granița dintre două tipuri problematice de ten, tenul mixt pare că este double the trouble, însă este, de fapt, cel mai comun tip de ten.

Crema IDEAL HARMONY pune în balanță pentru tine ingrediente care să readucă armonia tenului tău, având soluții personalizate pentru fiecare problemă a tenului – limpezește partea grasă și calmează și hidratează partea uscată.

119 lei

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Descriere

  Bucură-te de ingrediente ușoare și eficiente, într-o cremă pe bază de ulei de jojoba și cânepă! Asociate cu extract de plancton din Franța si calmanta apă de lavandă, antiiritantul și antioxidantul extractul de schisandră. Finalizăm crema adaugând matifianta și mătăsoasa pudră de bambus. Rezultatul este o ideală crema de zi si de seara pentru tenul gras mixt acneic.

  Este foarte tentant să folosești produse de curățare grele, adesea pe bază de alcool, când uleiul este un motiv de îngrijorare. Problema cu această strategie este că bariera pielii se poate dezechilibra și se inflamează, se usucă și, deseori, produce mai mult ulei în alte zone pentru a compensa.

  Rezultatul poate fi denumit „piele mixtă” atunci când, de fapt, este o piele dezechilibrată, ca urmare a unei rutine greșite de îngrijire.

  Acțiune :

  Să ai grijă de pielea grasă sau uscată este dificil, dar nu imposibil, dacă ai produsul și rutina de îngrijire potrivite. Dar, atunci când pielea ta este un pic din ambele, o rutină de îngrijire a pielii poate deveni ceva cu adevărat complicat.

  Cremele hidratante bogate hidratează prea mult, în timp ce loțiunile pentru controlul sebumului usucă excesiv tenul. Puteți, însă, obține echilibrul de care aveți nevoie folosind crema IDEAL HARMONY pentru a obține un ten care este în mod vizibil mai uniform, mai moale, neted, rafinat și radiant.

  Încearcă și vei adora crema IDEAL HARMONY pentru :

  • Acțiunea matifiantă
  • Efectul antiiritant și antioxidant eficace
  • Proprietatile de regenerator și reparator cutanat
  • Reglarea rapidă a producției de sebum1 
  • Îmbunătățirea accelerată a procesului de vindecare a leziunilor2
  • Bonus – efectul anti-aging

  Testele in-vitro au arătat cum ingredientele active din cremă:

  1 inhibă sintetizarea și acumularea lipidelor, astfel reducând producția de sebum cu până la -26%

  2 mobilizează keratinocitele, mărind coloniile cu până la +136%, cee ace îmbunătățește procesul de vindecare a leziunilor acneice

  Poate fi folosită cu succes și ca bază de machiaj.

  Pentru curatare ten si demachiere, recomandam sapunul natural crema Carbune activ si Rozmarin.

  Informații suplimentare

  Marime

  50 ml