GENTLE CARE

Pregătită cu ingrediente simple, pure, extrase doar din plante, GENTLE CARE oferă îngrijire delicată tenurilor sensibile.

Când aproape orice îți supără tenul, care se comportă ca un arici deranjat, crema GENTLE CARE  îți oferă o soluție pentru a îmblânzi toate efectele agresive pe care tenul tău le adoptă în apărarea sa.

109 lei

Descriere

Descriere

Crema pentru ten sensibil, la fel ca si toate cremele noastre sunt concepute fără conservanți (formaldehide, parabeni), coloranți și parfumuri, principalii inamici ai tenului sensibil, însă crema GENTLE CARE merge mai departe de atât, oferind nu doar protecție, ci și principii active pentru refacerea pielii.

A rezultat, astfel, un melanj blând între fotoprotectorul și cicatrizantul extract de gălbenele, uleiurile vegetale de jojoba și cânepă, calmantul și reparatorul bisabolol natural, împreună cu nutritiva și regeneratorea aloe vera, toate pentru o crema usoară, dar puternic protectoare.

Ingredientele din GENTLE CARE vin cu urmatoarele proprietati:

 • antiinflamator potent – extract de galbenele
 • cicatrizant, reparator cutanat – extract de galbenele
 • previne sau reduce roșeața pielii – Bisabolol
 • îmbunătățește textura pielii – Bisabolol
 • aminoacizi și glicoproteine pentru regenerarea țesutului cutanat
 • vitamine: complexul B, provitamina A, vitamina C

Fact check :

Pielea sensibilă nu este o boală cu care vă poate diagnostica un medic. De obicei, este un simptom al unei alte afecțiuni. Este posibil să nu știți că aveți pielea sensibilă până când nu veți avea o reacție adversă sau chiar alergică la un produs cosmetic, cum ar fi săpunul, crema hidratantă sau machiajul.

Afecțiunile care provoacă pielea sensibilă sunt rareori grave. De obicei, vă puteți menține simptomele sub control cu ​​câteva modificări simple ale rutinei de îngrijire a pielii.

Acțiunea ingredientelor :

Crema GENTLE CARE, crema pentru ten sensibil, este un produs cu un design aparte, concepută și realizată cu mai multă atenție și grijă, ce poate fi folosită fără niciun efect secundar pe un ten sensibil, întrucât materiile sale prime cosmetice nu au potențial iritativ, alergenic sau care, în combinație cu alte ingrediente cosmetice, pot deveni agravante pe tenul sensibil.

În plus, crema GENTLE CARE are un rol activ în vindecarea pielii iritate, prin acțiunea sa terapeutică antiinflamatoare, cicatrizantă și regeneratoare :

 • antiinflamator potent, cicatrizant, reparator cutanat, grație extractului de galbenele
 • previne și reduce roșeața pielii și are efect intens cicatrizant, reparator cutanat, datorită Bisabololului natural
 • îmbogățește pielea cu aminoacizi și glicoproteine pentru regenerarea țesutului cutanat
 • hrănește tenul cu vitamine: complexul B, provitamina A, vitamina C, conținute în mod natural în pudra de aloe vera,
 • liniștește, tonifiază și împrospătează pielea, prin apa florală de albăstrele

Așadar, folosește cu încredere GENTLE CARE dacă tenul tău a suferit în urma atacurilor vremii sau a produselor de înfrumusețare nemiloase, pentru a recăpăta echilibrul pielii tale.

Informații suplimentare

Marime

50 ml