Se încarcă...

Eriocactus warasii

Acest produs este 100% natural, crescut in sera noastra din Arad, Romania, fara nici un fel de ingrasamant chimic. Planta isi desfasoara cresterea/evolutia normala, sanatoasa, in conditiile potrivite.

Important pentru tine daca vei cumpara acest cactus: Soarele este una din conditiile obligatorii pentru evolutia sanatoasa a cactusului, fiind necesar cat mai mult timp posibil. In cazul in care cactusul nu este intr-un loc insorit, el nu va avea o evolutie sanatoasa.
Udarea se face in perioada 20 Aprilie-15 Octombrie, o data la 2 saptamani, iar pauza este de la 15 Octombrie-20 Aprilie, perioada in care nu va primi deloc apa. In perioada iernii, toata perioada in care cactusul nu se uda, este necesara o temperatura intre 5-15 grade.

NOTA: Poza  de mai sus este reprezentativa, ca model pentru acest produs. Avand in vedere faptul ca marimile si preturile sunt diferite, planta poate prezenta mici modificari fata de poza din articol, insa diferentele sunt nesemnificative.  Diam 6 cm, înălțime 8 cm, 10 ani.

50 lei

Vandut de : Eliza Category

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Eriocactus warasii este o specie de cactus originar din regiunea Andeană din America de Sud, care face parte din familia Cactaceae. Este o plantă xerofită, care se dezvoltă bine în condiții de uscare și căldură, iar forma sa distinctivă și frumusețea florilor îl fac o alegere populară pentru colecționarii de plante.

    Această specie de cactus are un trunchi cilindric, cu o înălțime de până la 60 cm și un diametru de până la 10 cm. Are de asemenea numeroși spini subțiri și flexibili care apar în perechi. Florile Eriocactus warasii sunt tubulare și de culoare roșie, și apar pe partea superioară a plantei în timpul sezonului de înflorire.

    Eriocactus warasii este o plantă robustă și ușor de întreținut, fiind potrivită pentru creșterea în ghivece mici și medii, dar și în grădinile de piatră. Are nevoie de lumină directă, dar este important să se evite expunerea la razele solare intense, care pot duce la arsurile plantei. În ceea ce privește udarea, Eriocactus warasii are nevoie de cantități moderate de apă, fiind important ca solul să se usuce între udări.

    În general, Eriocactus warasii este o plantă ușor de îngrijit și care poate fi o alegere excelentă pentru orice colecționar de plante sau iubitor de cactuși. Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei plante spectaculoase si usor de crescut, Eriocactus warasii poate fi o alegere excelenta.