Se încarcă...

Dulceata de ardei iute

Dulceata are un gust iute-dulce-acru-sarat-amar din toate cite putin dar
impreuna dau produsului un gust si o savoare deosebita. Este o reteta
asiatica. Se foloseste la toate mincarurile la care se foloseste
mujdeiul si mai ales la fripturi dar nu numai. In combinatie cu
smintina, iaurtul, laptele batut sau laptele sana, iuteala se reduce.
La o comanda minima de 100 lei livrez produsele la adresa, in Timisoara
saptamanal sambata pana in ora 12,00 Clientii din localitatile
periurbane au posibilitatea sa comande produsele de la BIODAC si sa
stabilim impreuna intalniri la LIDL-urile periferice, cal. Lugojului,
cal. Buziasului, str. Mures, Dumbravita, Miresei, cal. Torontalului.
www.biodac.ro. ELIBEREZ FACTURA
INFO: comenzi, mesaj pe privat sau telefonic 0772 238 638
PRET:
12 lei/borcanul 212ml
14 lei/borcanul 290ml
16 lei/borcanul 314ml
18 lei/borcanul 370ml
18 lei/borcanul 50ml, foarte iute, contine ardei iute, Satan Kiss si Carolina Reape

12 lei

Descriere

Dulceața de ardei iute este o experiență culinară unică care combină în mod ingenios dulceața și iuțimea, pentru a crea un deliciu surprinzător. Această specialitate rafinată este rezultatul atent alchimizat dintre ardeii iuți selectați cu grijă și o mână de maestru bucătar care îmbină cu pricepere și pasiune aromele și texturile. Indiferent dacă sunteți aventurier culinar sau doriți doar să explorați ceva nou și incitant, dulceața de ardei iute vă va purta într-o călătorie gustativă captivantă și memorabilă.

Pentru a crea o dulceață de ardei iute autentică și de calitate superioară, alegerea ingredientelor este esențială. Noi, producătorii noștri, selectăm cu atenție ardeii iuți proaspeți, maturi și bogat aromatizați. Acești ardei iuți sunt aleși cu grijă, pentru a ne asigura că obținem o dulceață cu o iuțime echilibrată, care să satisfacă atât iubitorii de mâncare picantă, cât și pe cei care preferă un gust mai subtil.

Alături de ardeii iuți, folosim și zahăr natural de cea mai bună calitate, care adaugă dulceață bogată și savoare complexă. Adesea, adăugăm și sucul de lămâie proaspăt stors, pentru a aduce o notă ușor acidulată și a evidenția aromele ardeilor. Ingredientele noastre sunt atent selecționate și prelucrate manual, pentru a garanta calitatea și prospețimea produsului final.

Prepararea dulceței de ardei iute este o artă în sine. La fel ca într-un dans coregrafiat, ardeii iuți sunt pregătiți și procesați cu atenție, pentru a extrage în mod optim aromele și proprietățile lor gustative. După spălare și curățare, ardeii sunt tăiați cu grijă în bucăți mici, care își vor dezvălui toată intensitatea în timpul gătirii.

“Producem cu pasiune, vindem cu raspundere” este sloganul meu cu care am pornit solitar afacerea in primavara anului de gratie 2015. Pasi marunti, greutati, lipsa dee informatii, lipsa de experienta dar….cu timpul le-am recuperat aproape pe toate. Mai am inca multe de recuperat si de invatat. Timpul o sa le rezolve pe toate…sper!