Se încarcă...

Dozator de bauturi Texas alun/crom

Reduceri!

Schimbă modul in care te bucuri de o seară cu prietenii!

Vă sugerăm dozatorul de băuturi ce va impresiona pe toată lumea.

De asemenea poate fi un cadou ce v-a suprinde plăcut orice adult.

Produsul este fabricat in Romania și se livrează gata asamblat.

Compatibil cu sticle cu filet de diametrul 3/4”.

Dimensiuni produs:

Inălțime: 26,5 cm
Lungime: 25 cm
Lățime: 11,5 cm

Culoare produs: Alun/Crom

160 lei

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Dozatorul de băuturi Texas alun/crom este un dispozitiv practic și elegant, conceput pentru a oferi o experiență confortabilă și plăcută în timpul servirii băuturilor preferate. Dispozitivul este ideal pentru utilizarea la evenimente sociale, petreceri sau în birou, unde accesul facil la băuturi răcoritoare sau alte băuturi poate fi important.

  Acest dozator este realizat din aluminiu de calitate superioară și are o finisare cromată, care îi oferă un aspect estetic plăcut ochiului. Designul său elegant se integrează cu ușurință în orice decor și adaugă o notă sofisticată în orice împrejurare.

  Dozatorul de băuturi Texas alun/crom poate fi utilizat cu o varietate de băuturi, inclusiv cu sucuri naturale, limonade, apă sau băuturi alcoolice. Capacitatea sa de 3 litri asigură suficientă băutură pentru mai mulți oaspeți, astfel încât să nu fie necesară reumplerea frecventă.

  Dispozitivul este ușor de utilizat, având un sistem de distribuție practic și sigur. În plus, sistemul de dozare permite controlul precis al cantității de băutură servite, astfel încât să se asigure o cantitate potrivită pentru fiecare oaspete.

  În concluzie, dozatorul de băuturi Texas alun/crom este un dispozitiv practic și elegant, ideal pentru utilizarea la evenimente sociale, petreceri sau în birou. Realizat din aluminiu de calitate superioară și finisat cu crom, acesta oferă o notă sofisticată și plăcută în orice împrejurare. Capacitatea sa de 3 litri și sistemul de distribuție sigur și precis îl fac un instrument util și eficient pentru servirea băuturilor preferate.

  Got Wood este tamplarul zilelor noastre ce promoveaza in totalitate produse romanesti. Dragostea pentru lemn ne motiveaza sa aducem clientilor nostrii produse cu un design inedit si o calitate superioara. Pe langa produsele create in atelierul nostru din Bucuresti, promovam si mesteri din Transilvania, Bucovina, Dobrogea si Olenia si suntem in permanenta cautare de oameni indragostiti de mestesugul lemnului.
  Combinand elemente ca lemnul, metalul si cimentul, Got Wood va ofera o gama de produse cu un design rustic-industrial, cu o selectie variata, cum ar fi pieste de mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni.