Se încarcă...

Difuzor Parfum de Cameră Liliac 100 ml

Difuzorul cu parfum de cameră Soapmill Liliac pentru parfumarea și împrospătarea naturală a ambientului.  Liliacul supranumit “floarea memoriei” este cunoscut pentru efectele de relaxarecalmarea stărilor de anxietate, tulburare emoţională și pentru proprietățile puternic antibacteriene și antifungice.

55 lei

Vandut de : Soapmill SKU 6426399000492 Category

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Difuzorul cu parfum de cameră Soapmill Liliac pentru parfumarea și împrospătarea naturală a ambientuluiLiliacul supranumit “floarea memoriei” este cunoscut pentru efectele de relaxare, calmarea stărilor de anxietate, tulburare emoţională și pentru proprietățile puternic antibacteriene și antifungice.

  Difuzare naturală, parfumul se  eliberează treptat cu posibilitatea de a controla intensitatea parfumului în funcție de numărul de bețe care sunt utilizate. 

  COMPOZIȚIE: 3-METHOXY-3-METHYL-1-BUTANOL, PARFUM, HEXYL SALICYLATE, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-OCTAHYDRO -2,3,8,8-TETRAMETHYL-2-NAPHTHALENYL)ETHANONE,ALPHA-METHYL-3,4-METHYLENE-DIOXYHYDROCINNAMIC ALDEHYDE (MMDHCA), 3-METHYLCYCLOPENTADECENONE.

  Condiții de depozitare: Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui.

  Conținut pachet: recipient difuzor rotund din sticlă, parfum 100 ml și 6 buc. bețișoare lemn ratan.

  Mod de utilizare: Scoateți capacul de siguranță și repoziționați gulerul de plastic, introduceți bețele cu atenție pentru a evita vărsarea lichidului. Produsul poate provoca deteriorări mobilei. Pentru protejarea mobilei așează produsul pe un vas de ceramică sau sticlă.

  Ingrediente

  Pentru:

  Informații suplimentare

  Greutate 0.3200 kg