Se încarcă...

Cufarul din poveste – locul special pentru lucruri mici si delicate

Cufar din lemn – pirogravat cu multa atentie si blandete. E un loc special in care iti poti pastra lucrurile mici sau delicate (bijuterii, ceasuri, margele, etc). Ti-l poti face cadou tie sau il poti darui cu drag celor la care tii!

🗝 Cufar din lemn

🗝 Pirogravat manual cu design floral unic

🗝 Capitonat cu catifea (culori diferite) in interior.

🗝 Dimensiuni: Lungime – 17cm, latime – 8 cm, inaltime – 7,5 cm

Transport gratuit in Romania! ❤️💛💙

HandmadebyAna2020 – Simplitate! Blandete! Pasiune si rabdare! ❤️

150 lei

Descriere

Cufarul din poveste este un obiect misterios care apare în multe povești și legende, fiind deseori asociat cu comoara, secretele sau aventurile fabuloase. Este adesea descris ca fiind un cufăr mare și vechi, din lemn, cu ornamente sculptate și închis cu un lacăt masiv, care ascunde lucruri de mare valoare.

De-a lungul timpului, cufarul din poveste a fost folosit ca un dispozitiv literar pentru a crea suspans și mister într-o poveste, în timp ce conținutul său rămâne ascuns și necunoscut. Cufarul poate fi folosit ca un obiect care conține o comoară, o cheie misterioasă sau alte elemente care sunt vitale pentru dezvoltarea poveștii.

Cufărul din poveste poate fi, de asemenea, un simbol al aventurii și descoperirii. Personajele care îl caută și încearcă să-l deschidă sunt deseori

Cufărul din poveste, din lemn pirogravat manual cu design floral unic, poți păstra în siguranță lucrurile mici și delicate, cum ar fi bijuterii, ceasuri sau margele. Fie că îl păstrezi pentru tine sau îl oferi cadou cuiva drag, acest cufăr este un obiect deosebit, realizat cu multă atenție și pasiune.

Fiecare cufăr este realizat manual, cu o atenție deosebită la detalii, iar lemnul folosit este de cea mai bună calitate, asigurând astfel durabilitate și rezistență în timp. Designul floral unic, pirogravat cu multă blândețe și atenție, îi oferă cufărului un aspect elegant și aparte.

Cufărul este captușit cu catifea în interior, în culori diferite, pentru a proteja obiectele delicate de zgârieturi și lovituri. Dimensiunile sale, de 17 cm lungime, 8 cm lățime și 7,5 cm înălțime, fac ca acesta să fie suficient de mare pentru a păstra obiecte de dimensiuni mici sau medii.

Cu transportul gratuit în România, acest cufăr din lemn este un cadou minunat sau o achiziție specială pentru tine sau pentru cineva drag. Fiecare piesă realizată de HandmadebyAna2020 este caracterizată prin simplitate, blândețe, pasiune și răbdare, iar acest cufăr nu face excepție. Alege un obiect unic, de calitate, care să-ți aducă bucurie și amintiri plăcute pentru mult timp de acum încolo!