CREMA ANTIRID HANDMADE MADUGALI

INGREDIENTE:
APA,
ULEI ARGAN, OLIVEM 1000, ULEI ROSA MOSQUETA, PEPTIDE COLL, PEPTIDELIN,
MICROCARE CPB, CETEARYL ALCOHOL, DERMO-FILLER, EXTRACT CEAI VERDE, EXTRACT
RODIE, EXTRACT SANGELE DRAGONULUI, VITAMINA E, PARFUM.

 

50 lei

Descriere

Proprietati:

Ulei de argan bio, virgin

Uleiul de Argan este obținut din sâmburii
fructelor arborelui de argan, nativ în Maroc, care crește pe zone restrânse,
având nevoie de condiții climaterice specifice. Prin presarea la rece a sâmburilor
se obține un ulei de înaltă calitate biologică și nutrițională, cu proprietăți
remarcabile, care păstrează intacte toate principiile active ale sâmburelui
bogat în acizi grași esențiali polinesaturați, tocoferoli, compuși fenolici
antioxidanți și steroli.

§
anti-age, luptă contra
efectelor îmbătrânirii cutanate

§
antioxidant, cu acțiune
de neutralizare a radicalilor liberi

§
îmbunătățește fermitatea
pielii, redă elasticitatea și suplețea pielii

§
restructurant, redă
fermitatea și tonusul pielii

§
regenerator, cicatrizant
și reparator, stimulează schimburile intracelulare și reînnoirea pielii

§
emolient și hidratant,
menține echilibrul filmului lipidic al pielii

§
nutritiv și bogat în
compuși care ajută la menținerea integrității și sănătății pielii

§
protector, limitează
efectul factorilor externi și de mediu

Ulei de Rosa Mosqueta

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta aparține familiei rosaceelor, este asemănător cu măceșul nostru,crește însă în Anzii
sud-americani.
Are tulpină spinoasă și flori clolorate în
roz. După ofilirea și căderea florilor rămân fructele (măceșe)
de culoare roșie,
în interiorul cărora se găsesc semințele din care se
extrage acest ulei prețios.
Aparține aceleiași specii cu măceșul nostru însă acest soi
de Chile – sau Trandafir Chilian cum se mai numește, diferă prin concentrația în
compuși activi: carotenoide, vitamina E, K și F (acid linoleic și linolenic).

Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pentru
capacitatea de ameliorare a cicatricilor rezultate după răni,
leziuni acneice sau operații chirurgicale. Aplicarea
regulată a acestui ulei stimulează procesul natural de
regenerare a pielii, producerea de colagen și elastină, refacerea membranei
celulare, estomparea ridurilor și refermizarea pielii.

§
regenerator, favorizează
reînnoirea țesutului cutanat

§
cicatrizant, recunoscut
pentru îmbunătățirea aspectului și texturii pielii,
stimulează refacerea epidermei

§
antirid, atenuează
ridurile și netezește ridurile superficiale

§
anti-age și antioxidant,
întârzie îmbătrânirea pielii și reduce efectele de photoaging
(foto-îmbătrânire)

§
îmbunătățește fermitatea
pielii, redă suplețea,elasticitatea și tonusul țesutului cutanat

§
emolient și protector al
barierei hidrolipidice a pielii

Peptide-coll

Un activ cosmetic de înaltă clasă care ajută la încetinirea procesului
de îmbătrânire a pielii. Acesta imită mecanismul propriu al organismului,
stimulând simultan producția de colagen și protecția împotriva degradării
colagenului, cu eficacitate anti-rid demonstrată.

Este un complex brevetat de peptide cu masă moleculară mică,
obținut prin sinteză, care a fost conceput pentru a preveni formarea ridurilor
și pentru a reduce aspectul acestora.

Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, imită
mecanismul propriu al corpului, stimulând simultan producția de colagen și
protecția împotriva degradării colagenului, cu eficacitate anti-rid. Ambele
activități funcționează sinergic pentru a menține integritatea structurală
completă a pielii.

Oferă o îmbunătățire semnificativă a
diferitelor tipuri de probleme ale pielii, ajută la îmbunătățirea structurii de
bază a pielii, ajută la dezvăluirea unui aspect al tenului mai ferm, sculptat
și cu pori rafinați, pentru o piele mai fină și cu aspect mai tânăr.

 

Peptidelin

O peptidă foarte cunoscută și utilizată pentru
ridurile de expresie și îmbunătățirea aspectului general al feței. Realizează
relaxarea mușchilor responsabili de formarea ridurilor, cu eficacitate
dovedită.

Este obținută prin sinteză și este considerată
prima hexapeptidă revoluționară, cu efect antirid și lifting, pentru un ten cu
aspect întinerit, relaxat.

 

Dermo-filler

Conceput pentru a imita rezultatele
tratamentelor de lipofilling și lifting, este un activ cosmetic proiectat
pentru reducerea semnelor îmbătrânirii structurale și densificarea pielii.
Are în vizor pliurile nasolabiale, cearcănele adânci, pielea care atârnă.

Țesutul adipos subcutanat este responsabil
pentru aspectul plin al feței. Odată cu vârsta, stratul de grăsime scade
progresiv, ducând la apariția pliurilor nasolabiale profunde, a pielii ce atârnă
în zona maxilarului inferior și a adânciturilor sub ochi.
Dermo-filler este capabil să crească volumul țesutului gras pentru un efect
asemănător lipofillingului, dar printr-o metodă neinvazivă.

§
lucrează pentru un ten
cu aspect mai ridicat și revigorat, întinerit

§
are în vizor
îmbătrânirea structurală

§
luptă împotriva
lipoatrofiei legate de vârstă

§
sporește depozitarea
lipidelor

§
diminuează aspectul
cutei nazogenice

§
umple liniile
nazolabiale

§
ameliorează adânciturile
sub ochi

§
ridică sprâncenele și
zona pomeților

§
diminuează aspectul
ridurilor și liniilor de expresie

§
îmbunătățește aspectul
general al feței

Extract de rodie

 

Rodia sau mărul de granat, este cunoscut
pentru calitățile sale nutriționale și medicinale de excepție. La fel de
prețios este însă și uleiul extras din semințele de rodie, bogat în substanțe
antioxidante, polifenoli, fitosteroli și vitamine, ce a devenit recunoscut și
apreciat pe bună dreptate ca activ cosmetic cu multiple virtuți.

Uleiul din semințe de rodie conține o
serie de elemente ce se regăsesc rar în uleiurile vegetale utilizate în
cosmetică, de pildă acidul punicic (>60%), care conform testelor și
studiilor științifice promite regenerare tisulară, acțiune antimicrobiană și
antiinflamatoare, îmbunătățirea elasticității pielii, acționează
pentru diminuarea degradării colagenului, reducerea răspunsului inflamator
și a efectelor fotoîmbătrânirii cauzate de expunerea la razele UV.

§
antioxidant forte,
reduce efectele negative ale proceselor oxidative

§
antiradicalar, luptă
împotriva efectelor razelor ultraviolete și a factorilor de mediu

§
antirid, cu acțiune de
prevenire a formării ridurilor

§
anti-age, contracarează
efectele și semnele îmbătrânirii

§
regenerator,
restructurant, stimulează mecanismele de reparare a pielii

§
emolient, elasticizant,
stimulează proliferarea keratinocitelor

 

Extract de Sangele
Dragonului

În america latină, seva de culoare roșu
închis secretată de specia de arbori Dracaena cinnabari iar mai apoi din Croton
lechleri, a fost utilizată din timpuri străvechi ca remediu pentru pielea
deteriorată, afectată de răni, ciupituri, ulcere sau arsuri, fiind considerat
un pansament lichid. În zilele noastre, o serie de studii științifice pun în
evidență proprietățile de cicatrizare și regenerare dermică ale extractului de
sângele dragonului, proprietăți bazate pe conținutul mare de alcaloizi
(taspine), tanini, catechine, proantocianidine și lignani.

Sângele Dragonului este o rășină obținută
din trunchiul copacului Croton lechleri, nativ pădurilor ecuatoriale de la
poalele Anzilor peruvieni și posedă virtuți terapeutice și cosmetice
recunoscute.

§
cicatrizant, reparator
al pielii

§
regenerator dermic,
luptă împotriva îmbătrânirii premature a pielii

§
antioxidant,
antiradicalar, combate stresul oxidativ

§
anti-aging, combate
semnele îmbătrânirii pielii

§
stimulator asupra
fibroblastelor, redensifică rețeaua de susținere a pielii

§
îmbunătățește
stratificarea și coeziunea celulară a epidermei

§
stimulează sinteza de
colagen, sporește tonusul și fermitatea pielii

§
astringent,
antiinflamator, antibacterian lejer

 

 

Vitamina E

 

Tocoferolul, sau vitamina E este esențială
pentru sănătatea pielii. Vitamina E este prezentă în segmentele lipofile
ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva
degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerator.

Ca aplicație cosmetică este interesantă în
special pentru îngrijirea pielii uscate, mature, deteriorate, pentru regenerare
după expunerea la soare, protecție împotriva factorilor de mediu.

§
antioxidant potent

§
întârzie procesul de
oxidare (râncezire)

§
agent stabilizator
pentru uleiuri, unturi, preparate anhidre

§
activ cu proprietăți
antirid, anti-aging, regeneratoare

§
calmant cutanat și
antiinflamator

§
contribuie la buna
funcționare a barierei naturale a pielii

§
protejează pielea de
daunele factorilor de mediu

§
promovează epitelizarea,
îmbunătățește elasticitatea pielii

 

 

Extract
de Ceai Verde Bio

Ceaiul verde este un arbust nativ în Asia în special în
China. Pentru acest extract sunt valorificate frunzele tinere și mugurii
plantei. Extractul de ceai verde este un ingredient anti-aging de excepție,
apreciat pentru efectul de întârziere a procesului de îmbătrânire fizologică a
pielii, este un excepțional activ antioxidant, antiinflamator, antiradicalar,
cu acțiune de sporire a fermității pielii.

§
antioxidant puternic

§
antiinflamator

§
antiradicalar,
neutralizează radicalii liberi

§
fotoprotector

§
ușor astringent

§
tonifiant, stimulează
microcirculația

§
combate degradarea
colagenului

Actiune: îngrijirea oricărui tip de ten, în special a
celui matur, îngrijirea pielii lipsite de tonus și elasticitate, tratamente anti-age și antirid, protejarea pielii de efectele
agresiunilor externe.

 

Utilizare: aplicare
zilnica o data sau de doua ori pe zi.

Gramaj:
40 ml