CITY DEFENSE

Concepută ca un răspuns la mediul nociv în care trăim, această cremă va fi aliatul tău zilnic împotriva poluării tenului.

Într-o lume în continuă schimbare și mișcare, alege acest amestec botanic unic pentru a întări bariera naturală de protecție a tenului și a încetini îmbătrânirea cutanată, cauzată de stressul indus de poluare.

112 lei

Descriere

Descriere

In crema hidratanta pentru ten normal, am îmbinat cu măiestrie ingrediente de ultimă generație, cu efecte clinice dovedite: extract de celule stem de orhidee, ulei de cannabis sativa (un tip de cânepă), ulei de jojoba, apa de albăstrele, aloe vera, activi cosmetici certificați și ulei esențial de melissa (cunoscută ca roiniță).

Descoperă mai jos beneficiile acestui elixir de frumusețe și sănătate.

Fact check :

92% din populația Terrei locuiește în orașe care nu respectă standardele impuse de OMS (Organizația Mondială a Sănătății) în privința calității aerului.

Studiile au arătat că există o corelație clară între poluarea aerului și creșterea numărului de persoane care suferă de probleme ale pielii, cum ar fi acneea, iritațiile și eczema. Este clar că poluarea aerului nu afectează doar pielea la nivel cosmetic. Aceasta reprezintă și o amenințare reală pentru sănătatea pielii.

Acțiune :

Crema City Defense creează un strat protector între tenul tău și factorii externi. Aceasta întărește bariera naturală de protecție a pielii și conferindu-i acesteia hidratarea optimă pentru a lupta cu agresiunile mediului.

Crema conține toți agenții de luptă și protecție pentru a păstra tenul tău tânăr, revitalizat și radios.

Crema are, astfel, puternică acțiune :

  • Anti-îmbătrânire cauzată de factorii externi
  • De stimulare a sintezei de ceramide la nivelul tenului
  • Nutritivă, fiind o sursă bogată de vitamine și oligoelemente
  • Hidratantă, având o acțiune de 3 ori mai eficientă și mai rapidă decat cea a acidului hialuronic ( mai multe detalii in secțiunea ingredientele active)

Poate fi folosită cu succes și ca bază de machiaj!

Pentru curatare ten si demachiere, recomandam sapunul natural crema Jojoba, Argile si Geraniu.

Informații suplimentare

Marime

50 ml