fbpx

Chia cu Măr Verde și Mango

Rețeta nouă cu lapte de caju, măr verde Granny Smith, mango freeze dried, topping din spumă de coacăze și esență de trandafir. Gustoasă, ușoară, răcoritoare. O aromă cu un gust complet diferit față de celelalte produse.

18.00 lei 16.00 lei

Vandut de : Ohvaz SKU 80 Category Tags , , ,

Descriere

Ideală la micul dejun sau la prânz, această combinație de chia este ușoară, puțin dulce și plină de aromă. Esența de trandafir este subtilă, dar aduce un plus de gust. Bucățile mari de mere Granny Smith oferă un pic de „crunch”. Adăugăm o cantitate generoasă de mango atât pentru textură, cât și pentru dulceață. Budinca aceasta de chia are o culoare un pic mai deschisă datorită laptelui de caju, preparat în laboratorul Ohvăz.

Termenul de valabilitate este de 7 zile dacă produsele sunt ținute în condiții optime, conform etichetei.

Semințele de chia nu sunt tratat termic așa încât nu își piardă proprietățile. Ne preparam singuri laptele de migdale pentru că vrem sa asigurăm o calitate excelentă. Apoi amestecăm ingredientele și le lăsăm la rece peste noapte. În felul acesta bundinca de chia va avea o textură perfectă.

Produsul necesită refrigerare constantă. Dacă îl vei uită afară, vei plânge cu lacrimi de crocodil fiindcă se va strica în câteva ore. Nu adăugăm niciun fel de conservanți sau alte chimicale. Termenul de valabilitate este afișat pe etichetă; în condiții potrivite el va fi bun de consum timp de o săptămână.

Chia – sursă excelentă de fibre

În 100 de grame de semințe de chia găsim 42 de grame de carbohidrați din care 34 de grame de fibre! Acestea reglează digestia și induc senzația de sațietate. Sursa.

Chia îți poate proteja inima

Semințele de chia sunt o sursă bogată de omega-3 sub formă de acid alfa linolenic (ALA). Acizii grași Omega-3 sunt cunoscuți pentru efectele lor antiinflamatorii, precum și pentru îmbunătățirea sănătății creierului și a inimii. Sursa.

Chia – bogată în proteine

În 100 de grame de semințe de chia găsim 17 grame de proteine, o valoare foarte ridicată comparativ cu alte surse non-animale. În plus, este o proteină completă, conținând toți cei 9 aminoacizi esențiali. Sursa.

Valori Nutriționale

Semințe de chia, Lapte de caju preparat de noi, Măr verde din soiul Granny Smith, Mango freeze dried, Topping din spumă de coacăze și esență de trandafir

Produsul are o cantitate netă de 300 grame.

Profil nutrițional per 100g per cutie
calorii 112 337
kj 472 1,416
carbohidrati 14 42
grasimi 6 17
proteine 3 8
ml 0 0
acizi grasi saturati 1 4
zaharuri 7 22
fibre 5 16
sare 0 0

Politica Livrarii

În București:
Livrare rapidă în două ore prin BeeFast. Luni-Vineri, de la 10:00 - 22:00.
Cost: 14.99 lei.

În țară:
Livrare prin Fan Courier în 24-48 de ore in 4000 de localitati.
Cost: 29.99 lei.