Se încarcă...

Castel Huniade Roze

Producator: Cramele Recas

Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra,
Babeasca Neagra

Stil: Demisec

Volum alcoolic: 12.5%

Cantitate: 0.75 L

26 lei

Vandut de : Statia cu Vin SKU Castel Huniade Roze Categories , Etichete , ,

Descriere

Castel Huniade Roze Recas este un vin deosebit, produs in Recas, o regiune viticola importanta din Romania. Acest vin roze este obtinut prin fermentarea strugurilor roze, cu o selectie de soiuri autohtone si internationale, precum Merlot, Pinot Noir, Feteasca Neagra, Sauvignon Blanc si Muscat Ottonel.

Castel Huniade Roze Recas are o culoare frumoasa de roz pal, cu reflexii argintii, oferind o impresie vizuala placuta. Aroma este fructata si intensa, cu note de zmeura, capsuni, piersici si grapefruit, cu accente florale delicate. Gustul este echilibrat, cu o aciditate placuta, cu note de fructe rosii si citrice, avand un finisaj usor dulceag si persistent.

Acest vin poate fi servit rece, la o temperatura de aproximativ 10-12 grade Celsius si poate fi savurat alaturi de diverse preparate culinare, precum salate, paste, peste si fructe de mare. Este un vin potrivit pentru a fi savurat in compania prietenilor, la o petrecere sau la o masa romantica, oferind o experienta gustativa deosebita.

In concluzie, Castel Huniade Roze Recas este un vin excelent, cu o aroma si un gust fructat si intens, care poate fi savurat in diferite ocazii si cu diverse preparate culinare. Este un vin care merita sa fie incercat, fiind un reprezentant de seama al vinurilor romanesti de calitate.