Se încarcă...

Capocollo Mangalitza

Produs crud – uscat, neafumat, maturat minim 2 luni

Fără nitriți, nitrați, conservanți

Ingrediente:
CEAFA DE PORC MANGALITA (origine RO), sare de mare 3%,
condimente naturale în proportie variabila (piper negru,
cuisoare, scortisoara, nucsoara).
Pentru 100 grame de produs s-au utilizat 150 grame de ceafa de porc.
PRODUS REFRIGERAT, AMBALAT ÎN VID.

Gustul carnii Mangalita i-a cucerit pe cei mai iscusiti chefi din bucatariile restaurantelor premium din Europa. Pentru a aduce experienta culinara si în bucatariile românilor, am decis sa crestem acesti porci de rasa pura local, lânga Sighisoara, unde sunt îngrijiti cu cea mai mare atentie, fiind hraniti natural si lasati sa se miste în libertate. Carnea Mangalita este saraca în colesterol si bogata în acizi grasi nesaturati, fiind o alegere excelenta a calitatii!

A se păstra la o temperatura cuprinsă între +2 ֯ C / + 7 ֯c. După deschidere a se păstra în frigider și a se consuma în decurs de 10 zile.

[wcfm_store_info data="store_email"]

  Completează formularul de mai jos

  65 lei80 lei

  Descriere

  Mangalitza Food Art este una din acele băcănii la care apelezi când ți se face poftă de gustul și calitatea produselor naturale românești.

  Toate produsele pe care le poți savura din această băcănie sunt fabricate din carne de porc, rasa Mangalița, crescut bucurându-se de libertate, într-un cadru natural. Animalele, fie ele sălbatice sau domestice, adoră să alerge nestingherite pe dealuri și pășuni și să aibă la dispoziție suprafețe întinse de teren unde să se desfășoare în voie. De aceea, porcii crescuți în ferma Mangalitza Food Art putem spune că sunt unii dintre cei mai fericiți pentru că ei au parte de toate aceste lucrui de care în ziua de azi puține animale de fermă au ocazia să se bucure.

  Încă un lucru prin care produsele Mangalitza Food Art se remarcă în mod special este modul de preparate. Ele nu sunt afumate, precum majoritatea produselor românești din carne de porc, ci maturate, inclusiv slănina, preparate după rețete originare din sudul Italiei, de către un măcelar italian a cărui familie folosești în mod profesional acest mod de preparare deja de trei generații.

  Porcii de la ferma Mangalitza Food Art sunt crescuți altfel și asta îi face deosebiți

  Prin modul în care sunt crescuți, porcii de la ferma Mangalitza Food Art își pot procura singuri hrana pe care o preferă, mai ales în timpul verii, primind suplimentar doar lucernă, sfeclă roșie, porumb, făină de grâu sau tărâțe, crescute de asemenea pe terenurile proprietarilor.

  Acest mod de creștere îi face pe porcii acestei ferme să fie foarte rezistenți la boli și să nu aibă nevoie de tratamente cu antibiotice sau alte mecicamente ca să-și păstreze starea de sănătate. Astfel, carnea lor este una din cele mai bune cărnuri pe care o poți găsi pe piața românească.

  În plus, pentru a fi cu adevărat niște produse desăvârșite, în fabricarea mezelurilor Mangalitza Food Art nu se folosesc E-uri și nici conservanți sau coloranți artificial și, de altfel, niciun fel de aditivi care chimici care să le influențeze gustul sau culoare pentru că sunt atât de bune încât nici nu este necesar.

  Nu în utlimul rând, despre Magalița, procul cu blană moale și pufoasă, se știe că are o carne excepțională, cu mult diferită față de carnea altor rase de porci, mai grasă și mai savuroasă, un adevărat festin pentru gurmanzi.