Se încarcă...

Camasa traditionala din bumbac cu aplicatii broderie autentica vintage

Marime S (bust 90 cm). Brau inclus in set.

Camasa tradițională din bumbac cu aplicatii de broderie autentică vintage este un articol vestimentar unic, confecționat manual într-un stil tradițional și autentic. Bumbacul de calitate superioară asigură confortul și respirabilitatea, în timp ce broderia autentică vintage îi conferă un aspect elegant și sofisticat.

Această camasă este un exemplu al tradițiilor și culturii locale, iar aplicațiile de broderie autentică adaugă o notă de istorie și originalitate. Fiecare cusătură este realizată cu migală, reprezentând o tradiție și o tehnică de broderie unică.

[wcfm_store_info data="store_email"]

  Completează formularul de mai jos

  400 lei

  Vandut de : Livada cu rochii SKU Camasa traditionala din bumbac cu aplicatii broderie autentica vintage_1 Categories ,

  Descriere

  Camasa tradițională poate fi purtată în diferite ocazii, de la evenimente culturale și tradiționale, până la evenimente informale sau zilele obișnuite. În plus, aceasta poate fi combinată cu alte articole vestimentare pentru a crea un stil personal și inconfundabil.

  Această camasă tradițională din bumbac cu aplicații de broderie autentică vintage reprezintă o piesă de îmbrăcăminte unică și autentică, care reflectă cultura și tradițiile locale.