Descriere

Viile Metamorfosis reprezintă îmbinarea a 26 de generaţii de tradiţie în lumea vinului ale familiei Antinori cu talentul enologului Fiorenzo Rista.

După o vizită în România în anul 2001, Giancorrado Ulrich, preşedintele Viile Metamorfosis, s-a îndrăgostit de meleagurile românești, dar și de calitatea vinului autohton și a hotărât să facă un studiu despre potențialul industriei vinurilor de aici. Rezultatele studiului i-au depășit așteptările și astfel el a devenit motivat de a investi în România.

Între timp, șansa a făcut ca Giancorrado Ulrich să-l întâlnească și pe Fiorenzo Rista, vinificatorul cramei, care la vremea aceea locuia deja în România și cunoştea potenţialul ţării, făcând o treabă excelentă în realizarea primelor vinuri premium locale. Și de atunci și până la încheierea unui parteneriat cu familia Antinori, o familie cu experiență mai mare de 600 de ani în producția de vinuri, în regiunea Dealu Mare, una din cele mai cunoscute zone viticole din Europa, nu a mai fost decât o chestiune de timp, crama Viile Metamorfosis ajungând în prezent una din cele mai cunoscute crame din România.

Adresa

Sat Ungureni, Comuna Vadu Săpat 107244, Judeţul Prahova

Categorie
Retele sociale
  • No comments yet.
  • Add a review