Se încarcă...

Ana's Mystery Wine - un rose plin de personalitate

Vin Rose

Descriere

Pentru toți amatorii de vin din România am adus pe platforma noastră un brand de vin cu totul și cu totul ieșit din comun. Este vorba despre Ana's Mystery Wine - un rose plin de personalitate, așa cum a fost descris de curând acest vin în publicația iasitvlife.ro.

Brandul Ana's Mystery Wine este creația talentatei Ana Crudu, o prezență imposibil de trecut cu vederea la cele mai mari evenimente din universul vinului românesc. 

Ana Crudu face parte din comunitatea internațională Winelover, iar acum, odată cu listarea pe platforma noastră a brandului ei de vin cu un concept unic, și din comunitatea FabricatinRO.

Da la amator la profesionist. Povestea Anei Crudu în doar câteva rânduri

Povestea Anei a început odată cu participarea ei la nenumărate degustări de vinuri, evenimente care au fascinat-o și au făcut-o să-și dorească și ea, la rândul ei, să facă parte într-un mod mai activ din acest univers absolut fermecător.

De-a lungul timpului, Ana a făcut parte și din echipa de observatori a unor concursuri foarte importante pentru producătorii de vin din România, ca de exemplu: Marea Degustare de la Iași sau Concursul de Vinuri Rose unde a câștiga experiență și la rândul său și-a împărtășit cunoștințele despre vin cu ceilalți participanți.

Acum, toată pasiunea Anei s-a materializat și într-un lucru concret. Toți acești ani pe care i-a dedicat studiului vinului au ajutat-o să creeze brandul Ana's Mystery Wine, un vin cu spectaculos compus prin asamblarea a trei soiuri consacrate pentru vinurile românești: Fetească Neagră, Merlot și Cabernet Sauvignon și transformându-le într-o băutură cu multă personalitate, care îi poartă numele. Vinul Ana's Mystery Wine este realizat în colaborare cu crama Gramma și este considerat un fenomen pe piața vinurilor românești.

Adresa

Iași, România

Categorie
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review