Se încarcă...
Descriere

Valmand este o poveste a uniunii familiale și un simbol al artei și secretelor bijuteriei transmise din generație în generație.

În urmă cu nu mai puțin de 30 de ani, a început călătoria familiei noastre pe un drum asemănător cu cel din OZ, pavat cu diamante și pietre prețioase. La fel ca legendarele personaje, și noi am trecut teste, unul câte unul, pentru ca la final să ne bucuram de aplauzele vrăjitorului și să îi câștigăm admirația. Au fost 30 de ani de excelență, de poveste ruptă din emoțiile cele mai nobile ale oamenilor, de artă pură, astfel încât astăzi putem spune, fară nicio urmă de laudă, că am creat unele dintre cele mai deosebite bijuterii din țara noastră și nu doar.

De-a lungul timpului, familiei noastre i s-au alaturat meșteșugari deosebiți, ca un nivel ridicat de experiență și calități remarcabile în această artă, iar afacerea noastră s-a extins până peste hotare. Pentru reputația pe care o avem astăzi s-au muncit mii de ore, s-a pus toată dragostea de care am fost capabili și ne-am depășit, de multe ori, limitele. Seriozitatea, atenția, răbdarea și creativitatea au fost unele dintre cele mai prețuite calități ale membrilor echipei noastre, fapt ce nu a rămas nerăsplătit de către cei care ne-au cumpărat produsele și care ne-au oferit toată încrederea lor.

Ne-am impus limite pentru a nu afecta calitatea produselor pe care le creăm. Refuzăm să folosim pietre prețioase sintetice sau artificiale, unul dintre crezurile companiei noastre fiind acela că un compromis de la natural, de dragul costurilor scăzute, va distruge tot ceea ce e mai prețios într-o bijuterie. În ciuda acestui fapt, am încercat întotdeauna să păstram un raport între calitate și preț care să mulțumească pe toată lumea și am preferat să ne construim compania pe principiul fidelizării clienților noștri și nu prin obținerea unor câștiguri financiare rapide.

De aceea, am preferat să fim întotdeauna sinceri cu clienții noștri și am folosit doar poze și video-uri reale, realizate de către noi, în timp ce am oferit ghidaj și informații reale celor care au dorit să ne cumpere bijuteriile.

Pentru că majoritatea clienților sunt bărbați, ne-am impus să le oferim un grad de confort ridicat, astfel încât fiecare dintre membrii echipei noastre care oferă ghidaj în cumpărarea bijuteriilor este bărbat, fapt care conferă relaxare în momente precum alegerea inelului de logodnă.

Dupa cum puteți vedea, pentru noi, Valmand este mai mult decât o afacere. Este, deopotrivă, metoda prin care încercăm să facem lumea un loc mai frumos, să arătam ce înseamnă arta bijuteriilor și să creăm prin ele momente deosebite în viețile celorlalți, dar și o ideologie strictă, bazată pe principii atent dezvoltate în timp, de la care nu ne abatem și care naște calitate.

Adresa

Str. Puțul lui Zamfir nr. 26, Sector 1, Bucuresti, Romania

  • No comments yet.
  • Add a review