fbpx

Ulei de cânepă presat la rece OVVA

Uleiul de cânepă: este singurul ulei care conține acizii grași Omega 6 și Omega 3 în raportul optim pentru organismul uman – 3:1. Este un ulei-medicament având efecte similare uleiului de pește, dar mult mai sănătos pentru că nu conține metale grele.

30 lei

Descriere

Afectiuni unde efectul uleiului de canepa s-a dovedit a fi benefic: boli cardiovasculare, dermatite atopice şi afecţiuni cutanate inclusiv psoriasis, bolile astmatice şi afecţiunile respiratorii, boli gastrointestinale, artroze şi artrite reumatoide, chisturi ovariene, sindromul premenstrual, menopauză, autism.

Recipient de sticla -250ml

 

Recomandari de utilizare

Uleiul de canepa se foloseste numai in stare cruda la prepararea salatelor, pastelor, sau sosurilor. Se poate folosi si simplu pentru tratarea diverselor afectiuni, cu recomandarea medicului.

Se recomanda a se pastra ferit de razele solare si la loc racoros. Dupa deschidere, pentru a incetini procesul de oxidare este recomandat a se pastra in frigider.

 

OVVA Iași este o întreprindere cu caracter familial, înființată în 2018, care își propune să aducă pe piața românească produse naturale premium. Am început cu uleiuri (cânepă, floarea-soarelui și nuci) presate la rece, o metodă care păstrează elementele nutritive, vitaminele și mineralele conținute de semințele din care sunt fabricate, intacte. Continuam cu produse cosmetice naturale în care includem uleiurile noastre presate la rece si infuzate cu plante medicinale/aromatice (mentă, gălbenele și salvie) din cultură proprie.

 

De ce OVVA Iași?

Piața românească este una suprasaturată cu uleiuri procesate termic și ultra-rafinate care de multe ori nu mai au nimic în comun cu semințele din care s-au extras. Totul se vinde insa ca fiind „ieftin și bun”, arata bine, nu au miros si resista la temperaturi inalte.

Din contra noi vă aducem uleiuri “sensibile”al căror gust, miros și culoare sunt inconfundabile și definesc natura asa cum o vedem noi in lanurile de floarea soarelui, canepa sau in livezile de nuci. Toate caracteristicile lor sunt fin orchestrate intr-o poezie care te trimite in satul bunicilor.

 

NU folosim semințe de import sau modificate genetic.

NU folosim tratamente termice, chimice sau procese de rafinare.

NU adăugăm aditivi sau conservanți.

Concentrația in ulei este de 100%, % si pentru ai pastra toate proprietatile folosim doar recipiente din sticla de culoare inchisa.

Majoritatea plantelor sunt cultivate în Bălțați, pe terenurile proprii sau arendate.