fbpx

Tinctura de propolis 50% 20ml

Tincturile de propolis pe care noi le oferim sunt de doua concentratii: de 50% sau de 30%. Noi recomandam tinctura de propolis de concentratie 50% deoarece contine mai putin alcool, este mai puternica si cu un numar de picaturi la jumatate fata de cea de 30% are acelasi efect. 

Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole sau la orice alt ingredient din compozitia produsului.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a se consuma conform prescriptiei unui doctor. A nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

25 lei

Descriere

FagureleCuMiere.ro promoveaza miere vie (cruda, raw, bruta, etc), adica miere nefiltrata, neprelucrata termic, miere „lasata in pace”, direct de la producator. La noi gasiti miere de diferite sortimente (salcam, mana, coriandru, tei, floarea soarelui, rapita, balta, poliflora si altele) in starea ei cu adevarat naturala (fluida, partial cristalizata sau cristalizata), polen crud, pastura, propolis brut si tincturi de diferite concentratii 30%, 50% si extract de propolis moale de 70%, apilarnil, precum si diferite amestecuri apicole ideale pentru imunitate si energizare.

Ne dorim ca oamenii sa indrageasca produsele naturale, sa fie cat mai in tema cu efectele deosebit de benefice ale fiecarui sortiment de miere, ale polenului, pasturii, propolisului, laptisorului de matca, apilarnilului asupra organismului si sa le consume ca atare, neprocesate, neprelucrate, atat in scop nutritiv cat si terapeutic.