fbpx

Tecsa, dulciuri cu nostalgie

Zilele trecute am cumpărat o halva. Nu pentru că aș fi văzut reclame pe toate gardurile, sau pentru că aș fi bombardat zilnic cu mesaje publicitare care să mă împingă subconștient spre procesul de achiziție, nu-mi amintesc să fi văzut vreodată o reclamă în acest sens. Mi-am cumpărat bucata de halva din nostalgie, din dorința de a-mi colora ziua cu o amintire a gustului copilăriei.

Piața românească de halva nu este tocmai notorie. Poate pentru că acesta nu e un produs tipic autohton, el fiind originar din zona Orientului Mijlociu. Halvaua pe care am cumpărat-o eu este de la Tecsa, o companie teleormăneană care produce diferite sortimente de dulciuri. Bomboanele pe care le produc ei mă trimit cu gândul la cele pe care le găseam în prăvălia veche de pe ulița bunicilor, când îmi îndesam în gură bomboane de caco până abia mai puteam răsufla, darămite vorbi. Rahatul multicolor, îl furam din bufetul din bucătărie, deși părinții credeau că e bine ascuns. Biscuiții mi-i amintesc purtați în ghiozdan și ronțăiți lacom în pauzele de la școală. Și altele la fel, care au fost dulciurile generației cu cheia la gât. Vremuri frumoase.

Tecsa.ro este principalul mediu de comunicare al fabricii, unde își prezintă simplu și concis produsele, într-un limbaj ușor învechit, care amintește de regimuri apuse. Întreaga lor promovare are un aer industrial, și dacă nu ai ști, ai zice că sunt în trend cu rigorile hipsterești, aducându-ți negreșit un zâmbet pe chip. Nu sunt lansați ca o mașină de război pe câmpul de luptă al brandurilor în Social Media- poate din cauza pierderii terenului pe piața de dulciuri, bugetul lor pentru promovare a scăzut. Produsele lor nu fac minuni, nu te ajută să te cațeri pe pereți, nu te fac popular la tine la birou. Ce vă pot spune cu certitudine este că ele păstrează aceeași calitate și rigoare românească, cu ingrediente și gust inconfundabil. Până și ambalajele sunt neschimbate, înghețate parcă în timp, în amintiri de care ne e tuturor drag.

Pentru cei care veți merge acum să vă cumpărați o halva sau orice alte dulciuri, după cele citite mai sus, fabricatinRo vă propune să alegeți un producător românesc, mai ales într-o zonă de piață în care acum au nevoie de ajutorul nostru. Vă asigurăm că veți avea un sentiment plăcut. O zi dulce!

Sursa foto: www.viostel.ro

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share on facebook
Share pe Facebook
Share on twitter
Share pe Twitter
Share on linkedin
Share pe Linkdin
Share on pinterest
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: