Se încarcă...
Upsidedown Fabricat In Ro

UpsideDown e gata sa recicleze pentru voi

Ați observat că sunteți înconjurați de publicitate? Oriunde vă duceți, orice vreți să faceți, publicitatea vă urmărește la tot pasul. Acest lucru se întâmplă din dorința producătorilor de a vă câștiga ca clienți pentru produsele lor. Se încearcă surprinderea clientului în orice loc și ipostază pentru a vinde diferite servicii și produse, pentru a face profit, pentru a trăi. Nu știm câți dintre voi se gândesc unde dispar acele bannere foarte mari după ce se finalizează campaniile de publicitate dar vă provocăm să vă întrebați acum. Ați găsit un posibil răspuns? Ei bine noi vă dăm un răspuns sigur – UpsideDown ce salvează materialele uzate și mediul natural.

Upside Down Fabricat In Ro

Upside Fabricat In Ro

UpsideDown face Upcycling

Am găsit o firmă românească cu un concept realmente nou dar cu o misiune bine definită. Este vorba de UpsideDown, o idee a unor ieșeni creativi care vor să iasă din tipare. Dacă mulți vor să salveze balenele albastre și animalele pe cale de dispariție, să reducă găurile de ozon, ieșenii s-au gândit să „joace la două capete”. „Ce să facem noi cu planeta asta, cum să salvăm ce a mai rămas din ea? Dar cu materialele acestea ce rămân de la numeroasele campanii publicitare? Ce ar fi să le folosim pentru a face portofele, genți, coperți.” – presupunem că așa au gândit înainte de a lansa această afacere. Facem reciclare UP și nu DOWN pentru o lume mai curată!

Reciclare venită din India

Cei de la UpsideDown recunosc ca sursă de inspirație o călătorie spre India. Aceasta este o țară în care se reciclează mult și este un loc unde oamenii sunt inventivi, având rezolvare la orice problemă. Creativitatea trebuie pusă în aplicare cu ajutorul rebuturilor și a materialelor uzate. Această idee a fost adusă în România în anul 2012, astfel UpsideDown „salvează materiale uzate și le transformă în produse utile și cool”.

Este vorba de patru procese de bază prin care trece orice material ce ajunge pe mâna celor de la UpsideDown: salvare, curățare, tăiere și transformare. Soluția la care au apelat este simplă și protejează mediul deoarece materialele pe care le folosesc ar fi trebuit ori arse (emanau gaze toxice), ori aruncate la groapa de gunoi (se infiltrau în sol substanțele toxice). Așadar, UpsideDown a venit cu soluția: crearea unor produse alternative!

Sursa imagine: https://upside-down.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: