#RestartPentruLocalnici – Campanie Viva FM pentru încurajarea consumului de produse și servicii locale

Viva Fm Restart Pentru Localnici Concurs

Viva FM, partener #FabricatinRo, desfasoară campania #RestartPentruLocalnici cu scopul de a încuraja consumul de produse și servicii locale împreună cu Asociația pentru localnici.

Criza sanitara COVID-19 ne-a facut să conștientizăm importanța fiecarui business în economia de piață și ne-a confirmat înca o data cât este de important consumul de produse și servicii locale în dezvoltarea cumunitatii din care facem parte.

Viva FM a crezut mereu în afacerile locale și a promovat constant valorile acestora, motiv pentru care noi, cei de la #FabricatinRo, susținem puternic această inițiativă de a consuma produse și servicii locale. Doar așa economia locala poate ține pasul cu cea europeană și cea globală.

„De peste 2 ani, promovăm prin intermediul proiectul Pentru Localnici, importanța susținerii reciproce prin consumul de servicii și produse locale. Aici includem tot ce se consumă în zona noastră, de la construcția de case, servicii auto și reprezentanță auto, până la coșul zilnic cu pâine, lapte, etc. Cu atât mai mult, când zona noastră este rău famată este important să strângem rândurile în efortul comun de relansare a economiei locale. Din punctul nostru de vedere, șansa revenirii economiei locale stă în deciziile noastre, iar întrebarea zilnică la care ar trebui să ne gândim atunci când ne decidem să cumpărăm ceva este: pot cumpăra de la unul de-al meu?”, a menționat Monica Prisăcaru, administratorul Viva FM.

Campania #RestartPentruLocalnici este inițiată de Viva FM în parteneriat cu Asociația pentru localnici, cu scopul de a încuraja consumul produselor și serviciilor locale și de a constientiza beneficiile multiple ale acestora.

„Comunitatea suntem noi și suntem datori față de copiii noștri să păstrăm bunăstarea, tradițiile și integritatea noastră și pentru viitor. Vă încurajez să identificati acei producatori locali, acei antreprenori serioși și să cumpărați produsele și serviiciile lor. Efortul de a depăși această situație este al nostru, al tuturor”, a spus Petre Gherman, președinte al Asociației Pentru Localnici.

Cum puteți participa la această campanie ?

Toți putem participa la concursul #RestartPentruLocalnici care se desfasoară pe paginile de Facebook Viva FM.

Tot ce trebuie să facem este să încărcăm într-un comentariu, la postarea concursului de pe pagina Facebook Viva FM aferenta județului în care aveți domiciliul, fotografii cu produsul cumparat de la un antreprenor local din proximitate, tag locație de une ați făcut cumpărături și puteți căstigă zeci de mii de premii de la partenerii campaniei.

Viva Fm Restart Pentru Localnici Concurs

  • Concurs Viva FM Iasi: apasa AICI
  • Concurs Viva FM Suceava: apasa AICI
  • Concurs Viva FM Botosani: apasa AICI
  • Concurs Viva FM Piatra Neamt: apasa AICI

Participând la acest concurs puteți câstiga zeci de mii de premii oferite de partenerii campaniei #RestartPentruLocalnici.

Viva FM, Asociația pentru localnici și platforma FabricatinRo încurajează consumul produselor locale!

Despre radio Viva FM

Radio Viva FM este o rețea de radiouri locale, cu un format Hot – AC (Hot – Adult Contemporary), Quality. Transmitem ştiri locale şi regionale, dar și naționale (în regim de Breaking News), cu intervenții în direct în cadrul emisiunilor de linie sau al talk-show-urilor. Viva FM te invită să-ți „trăiești muzica”, difuzând cele mai cunoscute hit-uri din anii ’80 și până astăzi.

Rețeaua de radio Viva FM acoperă 4 județe din Nord-Estul României, cu următoarele stații: Iași- 105 FM,                                                                                                                                     

Pașcani- 103,9 FM, Hârlău- 107,4 FM, Suceava- 93,7 FM, Fălticeni- 97,8 FM, Rădăuți- 90,1 FM, Botoșani- 106,3 FM, Piatra Neamț- 94,7 FM.

Mai multe detalii pe www.vivafm.ro

Despre Asociația Pentru Localnici

Asociația Pentru Localnici are misiunea de a promova produsele și serviciile locale. Asociația s-a format ca urmare a proiectului Pentru Localnici, inițiat de radio Viva FM, cu scopul de a oferi soluții de promovare suplimentare afacerilor locale. Prin intermediul acestui proiect au fost tipărite până în prezent și 3 numere ale revistei Pentru localnici, cu distribuție în regiunea Moldovei, unde antreprenorii locali și-au spus poveștile din spatele afacerilor lor.

Mai multe detalii pe www.pentrulocalnici.ro

Date de contact:

Mihaela Musteață | Sales & Marketing Director Viva FM

Tel: 0759 037 701, e-mail: mihaela@vivafm.ro

Restart

                                 

Apasa si tu butonul #RESTART pentru prosperitate si un stil de viata sanatos! Impreuna salvam economia locala! Rezultatul alegerii de astazi va genera beneficii multiple asupra noastra si a viitorului copiilor nostri.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj